Arcades Korfbalsport - ZSV

Arcades Korfbalsport

Arcades Korfbalsport

24 april 2017 19:00

A. van Berlo

De korfbalverenigingen De Treffers Neerkant, De Eendracht Liessel en de korfbalclub van ZSV Zeilberg gaan vanaf het komende seizoen verder als èèn korfbalvereniging met de nieuwe naam Arcades Korfbalsport

In 2014 zijn korfbalverenigingen De Eendracht en De Treffers en de korfbalafdeling van ZSV voor het eerst met elkaar in gesprek gegaan over een mogelijke samenwerking. Voor de verenigingen werd het steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden, voornamelijk ten gevolge van een dalend ledenaantal. Het doel van de besturen was om de mogelijkheid tot het beoefenen van korfbalsport te behouden voor de mensen uit Zeilberg, Liessel en Neerkant.

 

20 April 2017 was het dan eindelijk zover. De aanwezige leden van de drie korfbalclubs stemden tijdens de algemene ledenvergadering unaniem in met de nieuwe statuten en voor het nieuwe bestuur. Ook werd op deze avond het de nieuwe naam en logo en tenue bekend gemaakt.

De nieuwe naam is Arcades Korfbalsport. Wieneke van Mierlo-Goorts ontwierp het logo dat bestaat uit de clubkleuren roze, wit, zwart en grijs.

 

Het bestuur van Arcades Korfbalsport wordt gevormd door voorzitter Jan Willemse, secretaris Anja van Berlo, penningmeester Colinda Sonnemans en de leden Karin Dielissen, Jessica Dielissen, Claudia Feller en William Bukkems. John Martens, momenteel trainer bij ZSV, wordt de nieuwe hoofdtrainer en Cindy Slaats gaat als jeugdcoordinator alle voorkomende jeugdzaken begeleiden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!