Stand voor de wedstrijd:

1 Olympia ’18 2                21-49

2 ZSV 2                                 21-46

3 Someren 3                      21-39

De laatste competitiewedstrijd leverde een afsluiting vergelijkbaar met de eredivisie. De 2 beste ploegen van de competitie komen op de slotdag tegenover elkaar en kunnen beiden nog kampioen worden.

Ondanks de hitte was de werklust bij beide ploegen maximaal. Stan Verlijsdonk was in de 1e helft dichtbij een treffer maar hij rondde zijn individuele actie helaas af in het vangnet achter het doel. De Boxmeerse voetbalploeg was echter in de 1e helft een tikkeltje sterker dan de thuisploeg. Mede dankzij goed keeperswerk van Wouter Vaneker bleef de ruststand met 0-0 in het voordeel van Olympia 18.

Ook de 2e helft was er 1 van veel strijd. Olympia had de mogelijkheid om op voorsprong te komen, maar 1 op 1 met onze keeper kwam Wouter weer als winnaar uit de bus. Zsv kwam in de 65e minuut op voorsprong na goed doorzetten van Remie vd Beek. Hij gaf zelf de voorzet en dankzij sterk werk van Thijs Joosten kwam de bal bij de inmiddels bijgesloten Remie voor de voeten die knap binnenschoot. Voor ZSV het begin van dichthouden en counteren. Uiteindelijk slaagde de thuisploeg in deze missie door de “0” te houden! Gescoord werd er dus niet meer: 1-0

A.s. donderdag zal de kampioen hoe dan ook bekend worden als beide ploegen op neutraal terrein uit gaan vechten wie de sterkste ploeg heeft.