Stiphout Vooruit F5

F-Pupillen (najaar), F4, 2e klasse 210

22 september 2012 9:15

Vandaag stond de wedstrijd tegen Stiphout Vooruit op het programma.
Een leuke en interessante wedstrijd, dit omdat zowel Stiphout als ZSV nog niet verloren hadden.
Martijn had zich aangemeld als keeper voor deze wedstrijd, dus hij begon in het doel.
Verder stonden Kay en Sem achterin, op het middenveld stonden Jur, Guus en Kjell en de voorhoede bestond uit Tristan en Yannick. We begonnen de wedstrijd afwachtend en stonden de eerste 5 minuten te kijken hoe onze tegenstander aan het voetballen was. Dat resulteerde dus ook binnen 5 minuten dat we met 2-0 achterstonden. Dat was wel het teken dat we er vandaag iets harder voor moesten werken als in de voorgaande wedstrijden. Dit werd de rest van de 1ste helft dus ook gedaan. Iedereen schakelde een tandje bij en er werden duels aangegaan. Uit een corner scoorde Tristan de verdiende 1-2. Waarna Kjell net voor de rust de 2-2 binnenschoot. In de rust werden Guus en Jur vervangen door Ties en Jesse. Het bleef een interessante wedstrijd die alle kanten heen kon gaan. Stiphout kreeg nog een paar kansen, waarvan ze er ook 1 benutte 2-3. Ook wij kregen kansen, maar die waren niet besteed aan Yannick, Jesse en Sem. Toch viel de 3-3 toch nog binnen. Kjelle kreeg de bal op het middenveld en schoot op het natte gras de bal binnen. Daarna kregen zowel Stiphout als ZSV nog een paar kansen. Maar met nog 2 minuten te voetballen onderschepte Stiphout de bal, waarna zij de 3-4 binnenschoten. Wij kregen nog een kans uit een vrije trap van Kjell die helaas doel miste. Na een spannende wedstrijd stapte Stiphout als winnaar van het veld. Het was een leuke wedstrijd vol spanning, de jongens hebben er hard voor gewerkt. Goed gedaan