7 - 0

ZSV JO9-4

F-Pupillen (najaar), F4, 2e klasse 210

27 oktober 2012 9:00

Na 2 weken rust, stond vandaag de wedstrijd tegen de koploper Mulo f7 op het programma.

Met frisse moed( letterlijk en figuurlijk, het was -3 toen we vertrokken naar Helmond) gingen we naar Helmond. Vandaag zonder Jur en Martijn. Na warm aangekleed te zijn en na een goede warming up, begonnen we aan de wedstrijd. Bas in het doel, Sem en Kay de verdediging, Kjell, Tristan Jay en Guus het middenveld en Jesse en Yannick de voorhoede. We konden vandaag de gehele wedstrijd doorwisselen, dus begon Ties even als reserve.

We begonnen goed aan de wedstrijd, we boden goed tegenstand, alleen was Mulo feller in de duels en wachte ZSV te veel af. Mulo kwam snel op een 2-0 voorsprong, maar f4 kreeg ook mogelijkheden door Kjell, Jesse en Yannick. Het was door het goede verdedigen van Kay en Sem en door goed keepen van Bas te danken dat het met de rust 3-0 stond. Kjell wilde in de 2de helft graag keepen en zo ging Bas op het middenveld spelen. Na een peptalk waarin werd gezegd dat we in de 2de helft nog iets harder moesten werken, begonnen we aan de 2de helft. Voordat we wisten dat we weer aan het voetballen waren stonden we snel op 5-0 achter. Er werd hard gewerkt en Jesse en Yannick probeerde nog wel een doelpunt te maken maar helaas. Kjell hield in de resterende tijd nog een paar mooie ballen uit zijn doel, maar kon toch niet voorkomen dat de einduitslag 7-0 werd. Het penalty schieten hebben we ongeveer vanaf 20 meter gedaan. En zo sloten we deze wedstrijd af met toch een goed gevoel dat we niet helemaal kansloos waren. Op naar de volgende wedstrijd.