F-pupillen zaterdag, F4, 2e klasse 208

4 mei 2013 9:15

Op een zonovergoten zaterdag in Mei, het zal onderhand ook tijd worden, treed vandaag de F4 aan tegen Neerkandia F2.

Iedereen mooi op tijd en zoals elke zaterdag wilde er weer niemand in het doel.

Vandaag is Jesse de keeper van de 1ste helft, daar is hij dan ook heel blij mee.

Met Guus vandaag als aanvoerder, begint F4 de wedstrijd tegen Neerkandia.

Geen wissels iedereen voetballen.

Na een paar minuten zien we dat we vandaag niet veel tegenstand hebben, de grootste tegenstander is F4 zelf.

Na een periode van veel afwachten en wakker worden, beginnen we eindelijk te voetballen.

Yannick schiet snel de 1-0 en 2-0 binnen en door een eigen doelpunt van Neerkandia, na een corner van Kjell, staat het binnen 10 minuten 3-0 voor ZSV.

De verdediging vandaag, Martijn en Sem, gaan ook regelmatig mee in de aanval want achterin is vandaag niets te doen.

Jesse houdt zich in het doel warm door in de touwen te gaan hangen, ja je moet wat als je je eigen verveeld.

Guus, Jur, Kjell en Kay bestormen samen met Yannick constant het doel van Neerkandia.

Na veel kansen en vele corners is het met de rust 4-0 voor ZSV, een prachtig schot van afstand van Kay.

Guus lost Jesse af in het doel, kan Guus mooi de gehele 2de helft rusten en F4 begint weer fel aan de wedstrijd. Neerkandia kan niets anders doen dan verdedigen, maar dat gaat vandaag ook niet zo goed.

F4 blijft geconcentreerd voetballen en krijgen kansen.

Martijn, Yannick, Kay en Jesse schieten op doel maar treffen geen doel.

Dat lukt na een tijdje wel door Kjell, hij schiet van afstand de 5-0 binnen. Kansen zijn er ook nog voor Jur en Sem, maar het is een verdediger van Neerkandia die de 6-0 binnenschiet, weer na een voorzet van Kjell.

Yannick scoort met een mooi schot de 7-0 en Kjell zorgt na een solo voor de 8-0, snel gevolgd met een schot voor de 9-0.

Nu is de vraag die de toeschouwers bezig houdt wie scoort de 10de?

Het antwoord laat niet snel op zich wachten, want Kay neemt de 10de voor zijn rekening.

Yannick vindt het nog niet genoeg voor vandaag en schiet zijn 4de van de wedstrijd binnen 11-0.

Het slotakkoord voor deze wedstrijd is voor Jesse, hij was er al een paar keer dichtbij en miste toen maar nu tikt hij de bal, na een schot van Kjell achter de keeper 12-0.

Toen vond de scheidsrechter het genoeg en floot af, na een goede penaltyreeks en genoten te hebben van het mooie weer, heeft F4 weer een overwinning gehaald.

Knap gedaan mannen. Nog 1 wedstrijd en dan hebben we er een mooi seizoen opzitten met de F4.