10 - 0

S.V. Brandevoort F6

F-pupillen zaterdag, F4, 2e klasse 208

30 maart 2013 9:15

Vandaag een inhaalprogramma, de wedstrijd tegen Brandevoort F6, omdat het de afgelopen weken zo’n goei weer is geweest.

Om 8.45u verzamelen de jongens van F4 zich in het kleedlokaal, vandaag zijn we weer niet compleet we missen vandaag Bas.

Ook zonder Bas beginnen we aan de traditionele warming-up onderleiding van de aanvoerder van vandaag Kjell.

Als de tegenstander gearriveerd is kunnen we beginnen aan de wedstrijd. Martijn is de 1ste helft de doelverdediger, met voor zich het bekende duo Sem en Kay.

Ook het middenveld is tegenwoordig bekend en daar staan Kjell, Jur en Guus.

De voorhoede wordt gevormd door Jesse en Yannick.

Brandevoort begint sterk aan de wedstrijd en de 1ste paar minuten wordt ZSV goed onderdruk gezet. Een beetje bekomen van deze stormloop pakt F4 de wedstrijd op, om deze vervolgens niet meer uit handen te geven. Er wordt erg goed gevoetbald, Jur en Guus staan op het middenveld hun mannetje en laten de tegenstander geen kans. Kjell strooit vandaag vanuit het middenveld de ene na de andere mooie pass richting Jesse en Yannick. Er volgen vele kansen en het duurt niet lang voordat de 1-0 volgt van Jesse. Kay en Sem hebben het inmiddels niet meer zo druk achterin en Martijn heeft de 1ste helft niet veel te doen. Tot aan de rust blijft F4 goed spelen en dat resulteert in mooi voetbal en de 2-0 van Yannick en net voor de rust de 3-0 van Jesse.

Met een keeperswissel( Sem ipv van Martijn) begint ZSV de 2de helft net zo goed aan de wedstrijd zoals het in de 1ste helft is afgesloten.

Jesse scoort de 4-0 en Kjell denkt nu is het mijn beurt en hij scoort de 5-0. Brandevoort komt er de gehele 2de helft niet meer aan te pas, Jesse scoort ondertussen de 6-0 en Kjell kort daarna de 7-0. Zelfs Kay en Martijn gaan nu af en toe mee de aanval in en Jur en Guus blijven op het middenveld hard werken en laten niemand door. Yannick rondt een vloeiende combinatie met Kjell en Jesse af 8-0 en Kjell rondt een solo eigenhandig af 9-0. Net voor het eindsignaal bepaald Yannick met een bekeken schot de eindstand op 10-0. Dan volgt het eindsignaal en F4 is met dit resultaat natuurlijk super blij. Dit wordt een gezellige pasen en de 3 punten zijn voor ons. Op naar volgende week. Super gevoetbald vandaag jongens.