SJVV F3

F-pupillen zaterdag, F4, 2e klasse 208

23 maart 2013 9:15

Vandaag alweer de 3de wedstrijd in de “voorjaarscompetitie”.

Nou, voorjaarscompetitie, met 0 graden op de thermometer en een gevoelstemperatuur van -9 is het vandaag tijd voor de thermoskleding. Allemaal goed ingepakt, behalve Martijn, die is vandaag ziek, begint de F4, onder aanvoering van aanvoerder Kay aan de warming-up. De gehele wedstrijd zal vandaag in het teken staan van de warming-up, zo krijgen de jongens het in iedere geval niet koud. De toeschouwers krijgen het eerder warm, gezien het goed spel van de F4 de laatste weken( als we moesten voetballen).

Guus gaat de 1ste helft vrijwillig in het doel staan( wat een bikkel met deze kou) en achterin staan vandaag Kay en Sem, die vandaag zeker opvalt met zijn twee verschillende veters. Op het middenveld staan Bas, Kjell en Jur. In de voorhoede staan deze wedstrijd Jesse en Yannick.

F4 begint goed aan de wedstrijd en er volgen een paar kansen voor Bas, Yannick, Kjell en Jesse, helaas wordt er of te laat geschoten of de keeper van SJVV houdt de bal eruit. Uit de 1ste de beste aanval van SJVV scoren ze de 0-1. ZSV laat zich niet uit het veld slaan en met goede aanvallen komt na een tijdje de terechte 1-1. Bas staat aan het einde van een mooie aanval op de goede plaats en scoort. Na weer een goede aanval, die wordt onderbroken door een speler van SJVV, staat plotseling dezelfde speler oog in oog met Guus, die doet er alles aan om een doelpunt te voorkomen, maar helaas 1-2. Na een korte rust en een korte speech, wordt er gewisseld van keeper. Yannick heeft zijn best gedaan en wordt keeper en Guus gaat het middenveld versterken. Net na de rust krijgt F4 een vrije trap, die wordt feilloos binnengeschoten door Kjell 2-2. F4 voert het tempo op en er worden goed combinaties op de mat gelegd. Met Jesse in de punt van de aanval is hij een plaag voor de verdediging van SJVV. Plots wordt ons middenveld verzwakt, want Bas heeft gedurende een paar minuten iets in zijn oog, ondanks dit vervelende voorval weet hij toch een corner te versieren voor zijn ploeg. Kjell neemt deze corner en mede door het harde schot en de wind belandt de bal bij de 2de paal, daar staat Jesse en hij zegt dat hij de bal nog aanraakte, wij konden het niet zien, maar Jesse was er van overtuigd, 3-2 voor de geel/zwarte. Na het juichen en het roepen wij staan voor, vergissen de jongens zich in 1 speler, die dribbelt vanaf zijn eigen strafschop naar de goal van ZSV en haalt uit 3-3. SJVV heeft een 100% score 3 aanvallen, 3 goals. Na nog een mooie vrije trap van Jesse en kansen voor Bas. Besluit het middenveld met Jur en Guus en de verdediging met Sem en Kay, dat het genoeg is voor vandaag, er komt niemand meer door en zo geschiet, SJVV scoort vandaag niet meer. Dat geldt zeker niet voor ZSV met nog een paar minuten te gaan beslist Kjell de wedstrijd hij scoort binnen een paar minuten de 4-3 en 5-3. Na een prima wedstrijd en een goed penaltyreeks gaan de jongens snel de douche op zoeken. Een zeer goede wedstrijd wordt heerlijk afgesloten met een welverdiende douche en deze 7 punten uit 3 wedstrijden pakken ze ons in ieder geval niet meer af. Super gedaan Jongens.