6 april 2013 9:15

De 5de wedstrijd van de najaarscompetitie staat vandaag op het programma.

Het is vandaag de uitwedstrijd tegen Someren F7. Om 8.30 zijn we voltallig en vertrekken we met goede moed richting Someren.

Na een korte maar krachtige warming-up maakt Jordy de opstelling bekend.

Bas gaat de 1ste helft in het doel en de rest van de opstelling is eigenlijk dezelfde als elke week, voor de mensen die elke week het verslagje lezen.

ZSV begint goed en fel aan de wedstrijd en zet meteen Someren onder druk. Het duurt dan ook niet lang voordat Jesse de 0-1 binnenschiet. Daarna volgen kans op kans op kans op kans en nogmaals op kans. De keeper van Someren houdt er een paar goed uit, maar het vizier van Kjell, Jesse, Martijn, Jur en Yannick staat nog niet zo op scherp. Uiteindelijk wordt er een goede aanval, opgezet door Guus en Martijn afgerond door Kjell 0-2. Kay en Sem gaan ook af en toe mee naar voren want die hebben achterin helemaal niets te doen. Van verveling gaat Bas in zijn doel hangen met het gevolg dat hij zorgt dat Someren helemaal niet kan scoren. Jordy was er snel bij om Bas te bevrijden. Gelukkig is Bas op tijd bevrijd uit zijn doel, zodat hij in de 2de helft mee kan gaan voetballen. Jur heeft vandaag de ondankbare taak om de 2de helft te gaan keepen. Jur heeft wel 1 voordeel hij krijgt geen kou met zijn handschoenen aan. Sem daar in tegen heeft de 2de helft bijna geen bal geraakt want die had het vandaag heel koud. Aan het begin van de 2de helft gaat Someren vaker de aanval zoeken, maar ZSV maakt hier korte metten mee door snel de 0-3( intikker Jesse) en de 0-4( solo Kjell) te scoren. Dan volgt er weer een periode met vele aanvallen. Kay, Guus, Jesse, Yannick, Kjell en Bas krijgen weer de nodige kansen, maar helaas de goals vallen aan de andere kant. Bij 2 snelle uitbraken scoort Someren de 1-4 en de 2-4. Someren gaat er weer in geloven en ZSV gelooft het niet, maar toch het is 2-4. De jongens peppen elkaar op en zetten er de laatste 10 minuten nog even gas erop. Dan gaat het snel, Jesse zorgt uit een vrije trap snoeihard voor de 2-5 en Kjell verovert vanaf de aftrap de bal en loopt alleen op het doel af 2-6. Zo weer een paar doelpunten verschil. Someren gelooft er daarna niet meer in en F4 geeft de tegenstander nu ook geen ruimte meer. Kjell zorgt voor de 2-7, Yannick tikt de 2-8 binnen en het slotakkoord is voor Kjell, die de 2-9 binnenschiet. Een meer als verdiende overwinning voor de jongens van de F4. Op naar de komende wedstrijden met daarin de iets betere ploegen uit onze competitie. Hou ons in de gaten via deze verslagen en kom ons de komende wedstrijden allen aanmoedigen, dat stimuleert ons allen. Vandaag weer een goed resultaat jongens proficiat.