ZSV JO9-4

Bas Jacobs (intikker)

F-pupillen zaterdag, F4, 2e klasse 208

20 april 2013 9:15

Vandaag staat er een belangrijke, maar vooral spannende wedstrijd op het programma, nl de wedstrijd tegen NWC F8. Dit team staat in punten gelijk met ons, dus er staat wat op het spel.

Na een niet zo denderende voorbereiding afgelopen dinsdag, hopen de trainers en leiders van F4 op een iets betere instelling.

We zijn op tijd in Asten, waar in het kleedlokaal Yannick tot keeper wordt aangewezen. Na een goede warming-up, onder leiding van aanvoerder Yannick, begint de wedstrijd vandaag, op verzoek van NWC, 7 tegen 7.

Het is vervelend maar nu hebben we 2 wissels langs de lijn staan, gelukkig is het vandaag mooi weer.

Na een peptalk voor de wedstrijd van Jordy en Gino, waarin we de jongens meegeven meteen vanaf het begin fel op de bal en de tegenstander te zijn, beginnen we aan de wedstrijd.

ZSV begint inderdaad fel aan de wedstrijd en de eerste kansen blijven ook niet lang uit. Kjell, Jesse, Bas en Martijn krijgen mooie kansen, maar helaas staat de keeper in de weg of schieten we tegen de paal, dit gebeurt in de 1ste helft zeker 4 keer.

Achterin wordt er zeer goed verdedigd door Sem, maar vooral Kay staat vandaag achterin heel goed te voetballen.

Jur, Guus en Bas zijn vandaag op het middenveld ook onvermoeibaar en werken voor elke bal. Kjell heeft deze wedstrijd ook weer 100% gegeven, hij was weer overal op het veld te vinden. Jesse voorin had het vandaag wat zwaarder hij had goede verdedigers tegen, maar ook hij werkte hard. NWC kreeg ook een paar kansjes maar Yannick stond goed te keepen. Na een goede aanval opgezet door Sem en Kjell, kwam de bal in de voeten van Martijn die er vandoor ging richting doel. Na een goed schot, die werd gered door de keeper, zag Bas zijn kans schoon en schoof de bal in het NWC doel 0-1 ZSV.

F4 bleef de wedstrijd onder controle houden en kreeg nog een paar kansen, via Jesse, Kjell en Bas, maar het bleef spannend tot aan de rust.

Na de rust begon NWC sterk aan de 2de helft en kreeg een paar kansjes, maar ook ZSV bleef gevaarlijk, maar kon niet de verdiende 0-2 binnenschieten.

Het aandringen van NWC had na een kleine 10 minuten in de 2de helft effect, ze scoorde de 1-1. Het bleef een zeer spannende wedstrijd, maar de stand bleef uiteindelijk 1-1.

De jongens werden na de wedstrijd gecomplimenteerd voor het harde werken en het niet opgeven.

Super goed gedaan jongens, in de voorjaarscompetitie nog niet verloren en deze wedstrijd goed gevoetbald. Op naar dinsdag, dan staat de uitwedstrijd tegen Fiducia/ Elsendorp op het programma