Mannen Zondag reserve, 2, 2e klasse 2C

5 september 2010 10:30

Gruijters, J.H.N.

ZSV 2 – Someren 3    1-3 ( 0-0)

Vandaag werd de eerste wedstrijd van de competitie gespeeld. Na 3 bekerwedstrijden, waarvan 3 maal winst, ging het vandaag natuurlijk pas echt beginnen.

Over de eerste helft valt weinig te melden, ondanks hier en daar toch wel flinke overtredingen, werden er door beide ploegen geen kansen gecreëerd.

In de 2e helft werd dit toch een ander verhaal. ZSV begon goed aan de 2e helft. In de 46e kreeg ZSV een corner na een goede actie van Patrick. Deze corner werd door Bas strak voorgegeven en door Koen mooi binnengetikt. ( 1-0 ).

Na de 1-0 was het Someren dat meerdere kansen kreeg, maar net zo vaak stond Wouter er om de ballen tegen te houden.

In de 50ste minuut was het toch raak voor de bezoekers. Een lange bal vanuit de verdediging ging over de ZSV defensie heen. De snelle spits van Someren was hier eerder bij dan de verdedigers van ZSV en maakte door middel van een mooie lob de 1-1.

Hierna bleef Someren aanhouden en in de 54ste minuut kwam de bal bij Koen terecht. In plaats van de bal weg te schieten,  trapte hij over de bal heen, zodat Someren de bal mee kreeg. Hieruit werd de 1-2 gemaakt.

Met nog meer dan een half uur te spelen, werden er wat wissels toegepast. 3 spelers van de A1 kwamen in het veld. In de 64ste minuut kreeg Patrick een goede kans na goed doorgaan. Zijn schot langs de keeper kwam op de paal terecht. In de 70ste minuut kreeg Thijs een gele kaart voor het vasthouden van een doorgebroken speler. Dit had net zo goed rood kunnen zijn, maar we klagen niet. In de 80ste minuut wist Someren weer alleen voor Wouter op te duiken, maar zijn schot werd door Wouter nét verwerkt tot corner.

In de laatste 10 minuten probeerde ZSV door één op één te gaan spelen meer te gaan aanvallen, maar kansen leverde dit echter niet op.

In de 89ste minuut kreeg Someren nog een corner. Deze werd hard ingekopt. (1-3).

Volgende week spelen we de uitwedstrijd tegen Gemert 3.

Gelukkig is het dan een dag van te voren geen Bakel kermis.