68'
70'

Groep 2 67

12 september 2020 9:00

Vandaag stond de derde en laatste bekerwedstrijd voor ZSV JO15-1 op het progamma. De tegenstander was Eindse Boys JO15-1. ZSV begon goed en kwam daardoor al na iets meer dan tien minuten op een 0-2 voorsprong, daarna zakte het wat in en was het 13 minuten moeizaam, totdat Giel Vogels er 0-3 van maakt. Hierdoor ging ZSV weer beter spelen en het werd snel 0-5 door goals van Teun de Wit en Sem Stoots, daarna was het gelijk rust. In de kleedkamer word gezegd dat het goed gaat maar dat er meer goals gemaakt moeten worden. De tweede helft gaat beginnen. De eerste minuut word het meteen 0-6 door een mooie goal van Sem stoots.. Dan zijn we al in de 43e minuut en heeft Youri Goosens zin om de bal in het netje leggen. En snel daarna word het ook nog 0-8 en 0-9, door goals van Lukas Anneijes en Sem stoots. Toch wil ZSV meer goals maken voor het doelsaldo, dus ZSV gaat vrolijk door, in de 55e minuut word het 0-10, door een goal van Lukas Anneijes, en ze willen door dus in de 60e 61e 63e 65e 68e en 70e minuut worden er nog 6 goals gemaakt; de eindstand is dus 0-16. ZSV speelde vooral in de tweede helft een zeer sterke wedstrijd, Eindse Boys had niks te zeggen. Dus de drie punten gaan mooi mee naar Zeilberg.