Sem Stoots (schot)

Groep 2 67

5 september 2020 11:30

Opstelling ZSV JO15-1JM

Vandaag stond de tweede bekerwedstrijd op het programma. Sparta'18/Kronenberg JO15-2 was de tegenstander. ZSV begon goed aan de wedstrijd en kwam ook al in de 10de minuut op een 1-0 voorsprong. De bal viel in de voeten bij Teun en die schoot de bal via de lat in het doel. De tegenstander kwam er niet goed uit en speelde vrij matig. Maar na een minuut of twintig gevoetbald te hebben scoorde Sparta na een fout in de opbouw  toch de 1-1. Hierdoor sloeg de wedstrijd helemaal om en 2 minuten later lag ook de tweede goal van Sparta in het net. ZSV kwam niet aan voetballen toe, verloor steeds de bal en was ook nog eens slap in duels. Goed voetbal met veel  inzet was ver te zoeken. ZSV kreeg het niet omgezet en de koppen bleven hangen. Zo viel ook de 3-1. Dit was de ruststand. Er moest beter gevoetbald en veel harder gewerkt worden werd er in de rust gezegd. Zo begon ZSV dan ook aan de tweede helft. De inzet was  beter en er werd ook steeds meer gevoetbald. Na een goede corner  van Youri kopte Sem de 3-2 binnen. ZSV probeerde door te drukken en kreeg goede kansen via Teun en Has maar de goal wilde maar niet vallen. Sparta had echter ook nog wat gevaarlijke momenten voor de goal van ZSV. Zo viel de goal uiteindelijk aan de andere kant. Erg teleurstellend voor ZSV: 4-2. Met nog vijf minuten te spelen ging ZSV toch nog door op zoek naar de goal. In de 70ste minuut maakte Sem al zittend in de 16 alsnog de 4-3. Na dit doelpunt was er nog maar weinig tijd en lukte het ZSV niet om alsnog een punt te pakken. Na een goede eerste tien minuten, verder een slechte eerste helft en weer een redelijke tweede helft was de eindstand 4-3. Maar iedereen weet dat hier meer in zat. Erg balen, maar hier leren we ook van.  Hopelijk volgende week wel weer drie punten!