2e klasse 04

5 september 2020 11:30

opmerkingen

We missen Justin deze week, gelukkig kon Guus van JO12-3 bijspringen.

De eerste helft speelde ons ZSV team een aanvallende eerste helft en maakte Merel al snel de eerste goal. Niet lang daarna, na behoorlijk wat gemiste kansen, scoorde Jay en pakten we er nog een punt bij. Someren kwam terug en scoorde hun eerste tegendoelpunt. Helaas net voor rust kwam de stand op 2-2. De tweede helft was knokken en had Someren de overhand toch lukte het Jay te scoren vanuit links, 2-3. Terwijl Someren domineerde hield onze keeper Lars bal na bal tegen! Hij ontving zelfs complimenten van de tegenpartij, held. De stand kwam 10 minuten voor tijd op 3-3 en de laatste 5 minuten kwam het er opaan,  1 van de teams zou winnen dat voelde je gewoon. De laatste 5 minuten vochten beide teams voor de winst en lukte het Someren om het beslissende doelpunt te scoren, 3-4. ZSV gaf niet op en zette zelfs in de laatste 2 minuten een aanval in waarbij de bal niet meer op onze helft is geweest. De teams waren fanatiek en aan elkaar gewaagd, helaas hebben we het gelijkspel niet vast kunnen houden. Op naar volgende week.