55'

1e klasse 07

3 oktober 2020 12:30

Zaterdag 4 oktober 2020, Rood-Wit Uit.

De wedstrijd was begonnen en we probeerde meteen alles vast te zetten, het ging niet superslecht maar passes kwamen niet aan en we waren niet met z’n allen volledige druk aan het zetten en onderschepte niet veel ballen.  Hier door kregen zij een aantal kansen en hieruit viel de 1-0 voor Rood-Wit. Niet veel later probeerde we een bal weg te werken, maar elke keer zat het tegen en belandde de bal in de voeten van de tegenstander en hieruit viel uiteindelijk de 2-0. We baalden allemaal. We probeerden er voetballend door heen te komen maar door de fysieke kracht van de tegenstander lukte dit niet. Uiteindelijk hadden we een aanval, maar helaas schoten we die over. Even later hadden hun ook weer een paar schoten en eentje daarvan ging erin, 3-0 voor Rood-Wit en dit was de eerste helft. Na een stevog gesprek in de kleedkamer probeerde we die 3-0 van Rood-Wit om te zetten, maar het leek wel alsof we bang waren en geen een bal wouden onderscheppen. We gingen de tweede helft in en nog geen vijf minuten later stond het 4-0, we zakten weg en we moesten met het hele team alles geven, maar dat gebeurde niet. We creëerden niets meer en de tegenstander maakte er nog 5-0 van. Een zware maar terechte nederlaag. In deze wedstrijd is duidelijk geworden dat alleen maar leuk over kunnen tikken niet genoeg is tegen de sterke tegenstanders.