ST SVS/Excellent/Westerbeekse Boys JO19-2JM

DEURNE
tel. 0493-315548

Opstelling

Wedstrijdverslag van de mannen van de JO19-2 van ZSV uit de Zeilberg:

Het was weer een mooie zaterdagmiddag, de jongens van ZSV JO19-2 hadden er weer zin in. Het weer was goed en ze hadden het publiek mee want de eerste thuiswedstrijd van het seizoen stond op de planning. De tegenstander was ST Excellent/SVS/Westerbeekse Boys JO19-2. Een tegenstander waar je niet elke week tegen speelt. De sfeer was goed en er was geen vuiltje aan de lucht, althans zo leek het. We zouden de wedstrijd gaan spelen op veld 3, dit veld is berucht om haar hobbels en kuilen. Maar dit mag de pret en de sfeer niet drukken. De scheidsrechter blaast op zijn fluit en het spel is begonnen. ZSV begint scherp aan de wedstrijd, ze laten zien dat het niet makkelijk wordt voor de bezoekers. Met Ruben als aanvoerder straalden ze zelfvertrouwen uit. ZSV liet de bal het werk doen en was sterk in de opbouw. Helaas konden ze geen grote kansen creëren omdat de laatste pass vaak niet aan kwam. Dit was zeker zonde maar de jongens straalden zelfvertrouwen uit en voelde dat er een doelpunt in de lucht hing. En dat klopt, Stijn Swinkels zet de thuisploeg op voorsprong. Van dichtbij schiet hij de bal er goed in. ZSV wil meer, kan meer en moet hier meer uithalen want de tegenpartij creëert geen kansen op wat slordigheidjes van ZSV na. De eerste helft is afgelopen en het is helaas nog maar 1-0. Na de rust lopen de spelers weer het veld op, nu moeten ze het afmaken en die drie punten in de Zeilberg houden. Echter staat ze een onaangename verrassing te wachten. In de tweede helft loopt het wat moeizaam, het is wat onrustiger aan de bal en de opbouw verloopt niet zoals we willen. Ballen worden vaker weggeschoten en er is minder rust aan de bal. De jongens van ST Excellent/SVS/Westerbeekse Boys voerden de druk wat op en er ontstond lichte chaos. ZSV liet zich meeslepen in het slechte voetbal en uiteindelijk viel de 1-1 uit een corner. Vol frustratie nam ZSV de aftrap, dit was onnodig. Die frustratie sloeg om in paniek toen ze steeds meer kansen tegen kregen en zelf steeds minder creëerden. Dit resulteerde in een beschamend slechte tweede helft waar verder geen goals meer vielen. De uitslag was 1-1, maar ZSV is vandaag de grote verliezer. Dit had niet mogen gebeuren en we zullen ons volgende week moeten herpakken.

Einduitslag: ZSV 1-1 ST Excellent/SVS/Westerbeekse Boys

Doelpuntenmakers voor ZSV:

1-0, gemaakt door Stijn Swinkels

Verslag gemaakt door Tijn Jacobs.

Met dank aan Jeffrey Thomassen voor het vlaggen en Remco Manders voor het fluiten van de wedstrijd.