Ossenkapelweg 2
5423VG
HANDEL
tel. 0492-322280

Dag dames en heren, het was me weer een wedstrijdje hoor, vriendschappelijk uit tegen Handel (ergens bij Gemert in de buurt). Na de prachtige overwinning van vorige week op Ysselsteyn wilde de mannen van Willibrord Manders en Mark Moors meer. Iedereen begon gretig aan de warming up in tegen Handel en ZSV stond scherp aan de wedstrijd.

In de beginfase was het nog een beetje zoeken en kwamen er kansen voor beide partijen. Het ging gelijk op en het begin gaf al aan dat beide ploegen voor de winst wilden gaan vandaag. Na 15 á 20 minuten scoort Mart Geus de openingstreffer na een assist van Jannick Maas, het stond nu 0-1 voor Zeilberg na 20 minuten. Vijf minuten later scoort Handel de 1-1, en niet veel later werd er een domme overtreding gemaakt en kreeg Handel een penalty. Echter hield onze doelman ( Dennis Koolen ) de penalty tegen en ging de wedstrijd voort met een stand van 1-1. Helaas moesten we eraan geloven en viel niet veel later toch de goal voor Handel weer vanuit een corner. (2-1).

RUST

De tweede helft was begonnen, inmiddels waren er verschillende wissels gemaakt en kon er weer gevoetbald worden. Na een domme overtreding van een Handel speler belandde de bal wederom op de stip, nu voor ons. Jelle Swinkels ging met de schoenen van een speler van Neerkandia (die hij had geleend) achter de bal staan en schoot hij hem loepzuiver in de rechterhoek ( 2-2). Niet veel later valt ook de 2-3 voor ZSV doordat een eigen speler van Handel een ingeving kreeg om de bal in de kruising van z’n eigen doel te schieten (door pressing van Tijn Rops, hij had geen keus).Een tijd werden er geen doelpunten gemaakt en werd de wedstrijd eenzijdig doordat ZSV constant de aanval opzocht. Toen werd de doelman van Handel constant onder druk gezet door de spits, en dit resulteerde uiteindelijk in een doelpunt toen Jelle Swinkels (die spits stond) de bal veroverde en hem hard in een moeilijke hoek binnenschoot. (2-4)

De wedstrijd werd nog eenzijdiger en 10 minuten later floot de scheidsrechter ook af, weer een mooie overwinning voor de mannen en de winstsreeks loopt door. ========>