5753RG
DEURNE
tel. 0493-315548

Wa kan ut geve, bij JO11-3JM is altijd wa te beleve…

De herfst vakantie is voorbij een periode van rust is ten einde. In de herfst vakantie heb ik de nieuwe lijst van teams mogen ontvangen die we op ons pad naar de overwinning van het 2e kwart gaan tegenkomen. Maar die overwinning krijgen we niet voor niks. De teams zijn pittig en we moeten echt aan de bak. De komende trainingen gaan we de puntjes op de i zetten. Bij Loïs hebben we overigens 2 puntjes op de i gezet, maar dat terzijde. We moeten overspelen en elkaar weten te vinden in het veld. We presteren goed, maar we kunnen super gevaarlijk worden voor elke tegenstander.

Vandaag is onze tegenstander SJVV JO11-2JM, hier hebben we nog niet eerder tegen gevoetbald. Ze zien er goed voorbereid uit en zijn ook allemaal wel iets groter dan onze spelers. Ook het opwarmen voor de wedstrijd ziet er bij hun team gelikt uit. ZSV JO11-3JM is gewaarschuwd en we zijn niet eens begonnen. Een gewaarschuwd persoon telt voor 2 en dat was dan ook ons voordeel. Wij hadden 4 wissels en bij SJVV waren ze met exact 8 personen.

Onze start-opstelling: Anouck Keunen in de goal, Sem Relou, Loïs Munsters en Sem van Bommel in de verdediging, Roos Elbers en Debutant Danick Koolen op het middenveld, Darryll Trines en Klara Knijnenburg in de spits. 1e ronde op de reservebank: Suus Crommentuijn, Sesait Bahta, Bram van den Heuvel en Neal Boerenkamp.

De aftrap begint. De bal gaat over en weer maar belandt uiteindelijk in de voeten van Loïs. Die deze met een behoorlijk schot, helemaal van achter uit naar de voorzijde van het veld knalt, daar waar Darryll staat. Darryll neemt de bal aan, maakt een paar kapbewegingen en weet in de 8e minuut ZSV op voorsprong te brengen.

In het 2e kwart weet SJVV het nog spannend te maken door in korte tijd de stand veranderen        naar 1-2. Er werd een klein beetje slordig weg verdedigd. Onze topper Neal die normaal gesproken de bal richting het middenveld weet te trappen, zwaaide nu regelmatig met zijn been over de bal en op momenten dat hij de bal raakte, schoot hij hem bij Sem Relou tegen zijn rug aan. Dit gebeurde in de gehele wedstrijd wel een keertje of 3. Mogelijkerwijs kan het natuurlijk ook zo zijn de Sem Relou elke keer in de weg liep. Toon Kuunders had overigens met deze situatie allang rekening gehouden, want in het kleedlokaal van de heren stond al een massagetafel voor Sem Relou klaar. ZSV laat niet lang op zich wachten en weet in enkele minuten de stand weer te overtreffen met 4-2. In 26ste minuut een solo-actie van Darryll, in de 29ste minuut speelt Suus de bal uitermate correct af aan Darryll, waarna deze zijn 3e goal in kan tikken en in de 31e heeft Neal zich weer herpakt en schiet de bal vanaf net is voor de middenlijn wederom bij Darryll in de voeten, en dat maakt de 4-2.

In het 3e kwart mag Sem van Bommel na een wissel weer aantreden op het veld, maar dit is helaas voor korte duur. Sem krijgt met het koude weer van vandaag een bal recht in het gezicht, met tot gevolg en dikke lip en voor de rest van de wedstrijd uitgeschakeld. Darryll stond reserve en komt terug in het veld, Klara zakt vanuit de spits-positie terug naar de middenveld en Roos neemt de positie van Sem van Bommel in de verdediging over. In de 46ste minuut komt er een super dribbel-actie vanuit Klara, die werkelijk een aantal meters maakt langs de zijlijn af. De bal overspeelt naar Suus, Suus passt de bal naar Darryll en Darryll maakt deze vervolgens weer af in de goal. Wat een spel opbouw! Prachtig gewoon!

Het 4e kwart blijven we ook nog steeds sterk. We hebben nog een afgekeurde goal. De scheidrechter fluit voor een overtreding op Darryll, Darryll herpakt zich en voetbalt door, passt de bal op Suus en Suus tikt deze eenvoudig in het doel. Maar omdat de scheidrechter geen melding had gegeven dat het spel doorging, werd het doelpunt niet toegekend en werd de vrije trap daarvoor in de plaats gegeven. In de 49ste minuut is het wederom Darryll met een solo-dribbelactie, wat bijna op een danswedstrijd begon te lijken, zoveel kapbewegingen en afleidingmoves hij maakte, een maakt hierbij zijn 6e en laatste goal in deze wedstrijd. Darryll die enkele minuten later genoodzaakt is om naast de zijlijn plaats te nemen omdat hij zijn enkel omgezwikt heeft en niet meer verder kan in de wedstrijd. We sluiten de wedstrijd af met een goal van Suus, die hiermee eigenlijk haar 2e goal in de deze wedstijd op haar naam mocht zetten, mocht het niet zo zijn dat de 1e goal afgekeurd werd.

Eindstand 7-3. Een beter begin dan het 1 kwart van dit voetbalseizoen. We hebben de smaak te pakken. Volgende week tegen Ysselsteyn JO11-2, ook weer een lastige tegenstander. Maar geen reden om bang te zijn…

Iedereen bedankt weer voor het aanmoedigen, fijne weekend en tot de volgende keer.