MULO 3

Mannen Zondag reserve 3, 5e klasse 521

20 september 2009 12:30

Z.S.V. 3 – MULO 3            3 – 3

Met twee gewonnen wedstrijden stond het Derde met veel zelfvertrouwen op het veld om de gasten van MULO 3 te verwelkomen, en vervolgens van het veld af te laten druipen met 0 punten. Helaas waren de Helmonders met hetzelfde idee naar de Zeilberg afgereisd. Waar de Dijkse Boys alleen konden natrappen en waar NWC goed mee kon, maar geen kansen kon creëren, daar waren de MULO’ers… MULOnaren… MULO’en…hmm….Helmonders op alle fronten gevaarlijk.

Het spel vloog alle kanten op met veel kansen voor beide partijen. Het was dan ook  een klein wonder dat er in de eerste helft geen doelpunten vielen. De tweede helft maakte daar abrupt een einde aan, doordat Bart Maas van dichtbij de 1-0 binnenknalde. Wat volgde was een voor de toeschouwers spannende helft, waarbij niks zeker was en er diverse wendingen waren in de wedstrijd. Met nog een halfuur te spelen ontstond er een Helmonds kwartiertje waarbij drie ballen achter Dirk verdwenen. Een afgelopen zaak zou je zeggen, maar het Derde rechtte zijn rug en perste er nog een slotakkoord tegenaan.

Jeroen van Goch, (Hij weer? Ja hij!) herinnerde zich plotseling weer dat hij aan zijn gemiddelde van 2 doelpunten per wedstrijd moest denken en kreeg het in het laatste kwartier nog op zijn heupen. Dit resulteerde in 2 late doelpunten en een 3-3 eindstand. Zuur voor de Helmonders, maar over de gehele wedstrijd een eindstand waar beide partijen mee konden leven.