Scheidsrechter

Arts, H.T.

21-11-2010

Olympia ’18 2 – ZSV 2 0 - 0 ( 0 - 0 )

Op deze feestelijke dag, ZSV bestond vandaag precies 56 jaar, reden we naar Boxmeer. Dat ZSV jarig was hoorden we na de wedstrijd van Roy. Misschien als hij dit van te voren had gezegd, hadden we misschien nog beter ons best gedaan.

De tegenstander van vandaag had 3 punten meer dan ons, al hadden zij 1 wedstrijd meer gespeeld.

In het begin van de wedstrijd was het nog even wennen aan elkaar. Olympia’18 speelde vrij aanvallend en stonden achterin al meteen één op één. Door deze wijze van spelen, werd Patje al naar achter gedwongen. Maar om te zeggen dat de tegenstander hier aanvallend sterker van werd, was niet het geval. In de 1ste helft heeft Olympia niet 1 kans gehad.  Zelfs Pietertje kwam er maar niet langs bij Arno. Pietertje zou in de 2e helft niet meer terugkeren, waarschijnlijk omdat hij zijn boterham met pindakaas nog niet op had. ZSV had in de 1ste helft wel een hele grote kans. Joost ging er met de bal vandoor en werd naar de linkerkant van het strafschopgebied gedwongen. Door goed overzicht te houden, zag hij Patrick bij de 2e paal staan. Na een mooie voorzet schoot Patrick de bal te slap in. Dit had zeker de 0-1 moeten zijn. Niet veel later moest Joost het veld. We hadden nog meer kansen kunnen krijgen in de 1ste helft, als de grensrechter van Olympia ’18 niet constant de aandacht middels zijn vlaggetje van de scheidsrechter opeiste.

In de 2e helft kwam oudgediende Michel weer op het veld. Na wat omzettingen gingen we toch op zoek naar een doelpuntje. De 2e helft was een stuk slordiger dan de 1ste. Hierdoor werd er minder mooi gevoetbald van beide kanten. Moes van Olympia ’18 was één keer gevaarlijk met het hoofd, maar onze Wouter pareerde uitstekend. Aan het eind van de 2e helft werden we toch nog gevaarlijk. Na een afgeslagen corner kwam de bal voor de voeten van Daan. Hij schoot de bal zeer beheerst in de rechterbovenhoek van het vangnet. Iets te wild dus. In de allerlaatste minuut was er nog een grote kans. Na goed doorgaan van Tino, jaja hij is weer terug van weggeweest, die de bal afpakte bij de tegenstander en deze voor de voeten van Boy speelde, schoot laatstgenoemde de bal te wild langs het doel van de tegenstander.

Al met al was de 0-0 op het scorebord een juiste uitslag.

Komende donderdag staat het bekerduel met Deurne 2 op het programma. Komt dat zien!!! De wedstrijd begint om 19:00.