Agenda

Agenda

Activiteiten in deze categorie op 30 juli:

VSN Voetbaldagen ZSV 2021

Er kan weer ingeschreven worden voor de VSN Voetbaldagen bij ZSV. We hopen deze van 30 juli t/m 1 augustus 2021 te kunnen organiseren voor jongens en meiden van 6 t/m 15 jaar. Drie super leuke dagen in de zomervakantie met volop voetbalplezier op onze eigen velden onder begeleiding van eigen ZSV trainers in samenwerking met Voetbalschool Nederland.  

 

Er hoeft dit jaar bij inschrijving nog geen inschrijfgeld te worden betaald. Zodra er meer duidelijkheid is of we de VSN Voetbaldagen 2021 binnen de richtlijnen van het RIVM kunnen organiseren, ontvang je een mail met het verzoek om het inschrijfgeld over te maken en zo de inschrijving definitief te maken. 

 

Voor afgelopen jaar hadden we een record aan inschrijvingen, maar kon het helaas niet doorgaan. Velen hebben de inschrijving van 2020 laten staan voor 2021. Die inschrijvingen zijn  al omgeboekt naar definitieve deelname aan de VSN Voetbaldagen 2021. Zodra duidelijk is of de VSN Voetbaldagen 2021 definitief kunnen doorgaan, ontvangt u een mail voor de eventuele aanpassing van de kledingmaten.

 

We hopen op weer net zoveel inschrijvingen als afgelopen jaar en hebben er alle vertrouwen in dat het in de zomer van 2021 door zal kunnen gaan. 

 

Klik hier voor meer info en inschrijving.

 

Sportieve groeten, werkgroep VSN Voetbaldagen ZSV

 

Flyer_ZSV_2021.pdf

  • 30 juli 2021 - 1 augustus 2021
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!