Info proeftrainen en aanmelden nieuwe jeugdleden

Info proeftrainen en aanmelden nieuwe jeugdleden

Proeftrainen en aanmelding nieuwe jeugdleden

Kinderen die nog niet eerder lid zijn geweest van ZSV mogen 4 keer gratis en vrijblijvend proeftrainen om te kijken of het voetballen bij ZSV bevalt.

Natuurlijk kun je ook eerst eens een kijkje komen nemen op het sportpark. Door de jeugd van ZSV wordt op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond getraind en op zaterdag wedstrijden gevoetbald. 

Vul voor het aanmelden voor het proeftrainen dit aanmeldformulier proeftrainen in of neem contact op met 

Contactpersoon proeftrainen  jeugd ZSV

Daphne Knijnenburg

06-13600835

jeugdzaken@zsvzeilberg.nl

 Er wordt met jullie afgesproken bij welk team zal worden proefgetraind. 
Voor kinderen uit 2015 en 2016 is dit bij de Bambino's. Klik hier voor specifieke informatie over de Bambino's. 
Voor kinderen uit 2014 en ouder wordt aan de hand van het geboortejaar bepaald bij welk team kan worden proefgetraind. 

Jullie worden bij de eerste proeftraining ontvangen bij ZSV en wegwijs gemaakt, meestal door onze gastvrouw Marilyn Mastbroek.


Tijdens de proefperiode is het kind nog geen lid van ZSV; het trainen is in de proefperiode dan ook op eigen risico.

 

Praktische zaken tijdens proefperiode

Kleding: sportieve kleding en sportieve schoenen. Tijdens de proeftrainingen zijn scheenbeschermers en voetbalschoenen niet verplicht (maar wel fijn). Mocht het kind na de proefperiode lid worden dan ZSV, dan zin vanaf dan scheenbeschermers en voetbalschoenen wel verplicht.

Het is fijn om voor tijdens de trainingen een flesje met water mee te nemen.


Lid worden na proefperiode

Aan het einde van de proefperiode wordt contact opgenomen om te informeren hoe het is bevallen en of het kind lid wil worden van ZSV.

Om lid te worden dient dit Inschrijfformulier nieuwe leden worden ingevuld.  

Wat verwachten wij van ouders van jeugdleden?

Voordat u besluit om uw kind lid te laten worden van ZSV is het goed om te weten wat van ouders wordt verwacht. ZSV is een vrijwilligersvereniging en kan niet zonder vrijwilligers en dus de hulp van ouders. Samen zijn we namelijk ZSV!

Het is de bedoeling dat ouders bij toerbeurt rijden naar uitwedstrijden en bij toerbeurt de wedstrijdtenues wassen.

Verder zijn alle trainers bij de jeugd van ZSV vrijwilligers, bijna altijd ouders van spelers uit het team. Zeker bij de jongste jeugd wordt bij veel teams met name voor de begeleiding bij wedstrijden een beroep op ouders gedaan om, eventueel ook bij toerbeurt, het team van uw kind te begeleiden bij de wedstrijd. Hier is, zeker bij de jongere jeugd geen eigen voetbalervaring als ouders voor vereist.

 

Plaatsing in een team na lid worden

Als uw kind na de proefperiode lid wordt, wordt bekeken in welk team het kind kan worden geplaatst.

In sommige is dat direct in een competitieteam. Dit wanneer er in een team van de leeftijdscategorie van uw kind nog plaats is. U gaat dan het normale contributietarief voor jeugdspelers betalen. Is er plaats, dan wordt door de coördinator van de leeftijdscategorie, in overleg met de technische commissie, bepaald in welk team uw kind wordt geplaatst. Het kan in voorkomen dat dit een ander team is dan het team waarmee is proefgetraind. Is dit het geval, dan wordt u hier natuurlijk over geïnformeerd.

Soms zitten de teams vol. Dan kan uw kind tot aan de eerstkomende winterstop (bij start in najaar) of zomerstop (bij start in voorjaar) alleen trainen, maar nog geen wedstrijden spelen. Is dit het geval, dan betaalt u een gereduceerd contributietarief (rustend lid/Instapteam). Per de eerstvolgende winter/zomerstop wordt uw kind dan in een team van de eigen leeftijdscategorie geplaatst en kunnen vanaf dan ook wedstrijden op zaterdag worden gespeeld. Vanaf dan gaat u het normale contributietarief. 

 

Klik hier voor meer informatie over contributie. 

 

Wilt u weten hoe ZSV omgaat met uw persoonsgegevens? Klik hier voor ons Privacybeleid

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!