Rol en taken contactpersoon

Rol en taken contactpersoon


Rol en taken als contactpersoon

  • Ieder jeugdteam heeft een contactpersoon. Meestal is een van de trainers/leiders ook contactpersoon. Dit is vaak ook het meest praktische. Maar er zijn ook teams die er juist voor kiezen om een van de ouders die geen trainer of leider is aan te wijzen als contactpersoon, om zo de taken meer te verdelen. 

 

  • Bij aanvang van het seizoen ontvangt de contactpersoon een lijst met contactgegevens van de spelers en begeleiders van het team. Het is handig om een whatsappgroep te maken waarin de ouders/spelers en begeleidersvan het team zijn opgenomen. 

 

  • De contactpersoon van het team zorgt ervoor dat alle informatie vanuit de verschillende commissies naar het team en de ouders komt. Dit verloopt voornamelijk via e-mail en whatsapp. 

 

  • De contactpersoon kan bij de wedstrijdsecretaris jeugd (wedstrijdzaken.jeugd@zsvzeilberg.nl) een wedstrijdprogramma opvragen. Dit is ook te downloaden vanaf de voetbal.nl-app. Op basis van het wedstrijdprogramma stelt de contactpersoon een rijschema op voor het team en communiceert dit met de ouders. Ouders dienen om toerbeurten te rijden volgens het rijschema.

 

  • De contactpersoon kan in overleg met de ouders een wasouder aanstellen die wekelijks de wedstrijdtenues tegen een vergoeding wast. De wasvergoeding wordt jaarlijks in mei uitbetaald aan de vaste wasouder. Zie hierover de regeling wedstrijdkleding en wasvergoeding.

 

  • Er kan ook bij toerbeurt worden gewassen. De contactpersoon zorgt dan voor een wasschema. De wasvergoeding komt dan ten goede aan het team en kan worden gebruikt voor bijv. een activiteit met het team aan het einde van het seizoen. Het wasgeld wordt dan overgemaakt aan de contactpersoon.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!