Vraag en aanbod - ZSV

Vraag en aanbod

Vraag en aanbod

Vraag en aanbod

Op deze pagina kunnen voetbal- en ZSV gerelateerde zaken worden gevraagd en aangeboden door een advertentie te plaatsten.


Druk daarvoor op de onderstaande knop 'plaats een advertentie' en vul de gegevens in. De advertentie wordt vervolgens op de pagina geplaatst. Ga om de advertentie te bekijken vervolgens opnieuw naar de pagina toe. 


Indien je wilt reageren klik dan op de titel van de advertentie, klik vervolgens op de knop 'reageer' en vul een reaktie in. Alle communicatie gaat via e-mail. Alle advertenties worden geregistreerd op de website en kunnen door ZSV worden verwijderd als deze naar het oordeel van ZSV niet voldoen aan de spelregels.

Bij het aanmaken van een advertentie wordt een mail gestuurd met een optie om de advertentie te verwijderen. Tevens worden advertenties automatisch na twaalf maanden verwijderd. De afzender van de mail is 'noreply@voetbalassist.nl', dit is de provider van de website.

Zoeken in de advertenties kan door gebruik te maken van de 'Zoek' knop.

De spelregels voor 'Vraag en aanbod':

  1. 'Vraag en aanbod' mag niet commercieel gebruikt worden
  2. Plaats alleen advertenties over voetbal- en ZSV gerelateerde zaken
  3. Plaats een duidelijke foto en omschrijving van het aangeboden of gevraagde artikel
  4. ZSV is niet aansprakelijk voor goederen en/of diensten aangeboden op 'Vraag en aanbod' of afspraken die hieruit voort vloeien.
  5. ZSV is ten alle tijden gerechtigd om advertenties te verwijderen indien deze niet voldoen aan de spelregels
 

Advertenties in deze categorie:

Geen advertenties gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!