Instapteam

Instapteam


Het Instapteam is het team waar kinderen in de leeftijd van ongeveer 6 t/m 10 jaar kunnen proeftrainen. 

Het team traint 1 x per week: op donderdag van 18:30-19:30.

Kinderen die na de proefperiode lid worden, blijven tot aan de eerstkomende winterstop (bij start in najaar) of zomerstop (bij start in voorjaar) in het Instapteam.

Kinderen uit het Instapteam spelen nog nog geen wedstrijden. Daarom geldt een gereduceerd contributietarief (€57,60 ipv het normale tarief €127,40).
Per de eerstvolgende winter/zomerstop worden de kinderen uit het Instapteam in een team van de eigen leeftijdscategorie geplaatst. Vanaf dan worden er wedstrijden op zaterdag gespeeld en vaak ook tweemaal per week getraind (afhankelijk van beschikbaarheid trainers). Vanaf dan geldt het normale contributietarief van €127,40.

In sommige gevallen wordt een nieuw jeugdlid wel meteen in een competitieteam geplaatst. Dit wanneer er in een team van de leeftijdscategorie van het kind nog plaats is en meestal ook bij nieuwe jeugdspelers vanaf 10/11 jaar.  In dat geval wordt door de coördinator van de leeftijdscategorie, in overleg met de technische commissie, bepaald in welk team het kind wordt geplaatst. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!