Leergeld Deurne - ZSV

Leergeld Deurne

Leergeld Deurne

Leergeld Deurne

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Dit geldt ook voor kinderen in de gemeente Deurne. Leergeld Deurne wil deze kinderen mee laten doen!
Als ouders of verzorgers over onvoldoende financiële middelen beschikken biedt Leergeld Deurne kinderen kansen om deel te nemen aan school- en vrijetijdsactiviteiten, zoals sport, muziek-, of zwemles. 

Leergeld Deurne kan ook helpen bij het betalen van de contributie of noodzakelijke sportkleding voor onze voetbalvereniging. 

Indien je ouder of verzorger bent van een schoolgaand kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, dat vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kan doen met zijn/haar leeftijdgenootjes, en jullie gezinsinkomen lager ligt dan 130% van het sociaal minimum, dan kan Leergeld wellicht iets voor jouw kind betekenen. Twijfel je of je in aanmerking komt? Neem dan zeker contact met Leergeld Deurne op!

Hier kun je een aanvraag doen bij Leergeld Deurne. 


Meer info over Leergeld Deurne:

Begane grond Huis voor de Samenleving (Gemeentehuis), Markt 1 in Deurne


Telefoon: 06 – 28137224
Website: www.leergelddeurne.nl 
E-mail: info@leergelddeurne.nl
Facebookpagina: www.facebook.com/leergelddeurne


Alles wordt door Leergeld in zeer grote vertrouwelijkheid behandeld.


Logo

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!