3 - 3

ZSV 4

Mannen Zondag reserve, 4, 5e klasse 523

10 april 2011 10:00

Na 15 minuten stonden we tegen een 1-0 achterstand aan te kijken en hadden we een man minder.

Met verzamelen in de kantine hadden we ook al te weinig man(10totaal). Last-minute werd Ruud van Bree nog meegenomen en werd Keeper Jordy van A2 gecharterd. Bram Podolski die al een man minder was met vertrek omdat hij te laat was. Zorgde ervoor dat we na 15 minuten al met 10 man tegen het ijzersterke Mierlo-Hout moesten aantreden. Een lichte natrap actie werd bestrafd met een rode kaart. De tegenstander had m niet gevoeld maar de scheids (die de hele wedstrijd belabberd floot) stuurde bram direct met rood van het veld.

Gerrit bracht de stand weer op 1-1. Maar Mierlo-Hout liep weer uit naar 3-1. Rust
Na de rust kwamen we wat sterker tevoorschijn dan Mierlo. Na goed doorzetten/bortellen en pingelen kon Gerrit de bal bij Kantje bezorgen die vervolgens alleen nog maar binnen hoefde te tikken. Even laten werd het zelfs 3-3.
En volgende treffer voor 3punten naar Zeilberg hing in de lucht maar de heel vreemd/vals fluitende scheids en enkele kansen missende ZSV'ers hielden de stand op 3-3.