Inschrijfformulier nieuwe leden - ZSV

Inschrijfformulier nieuwe leden

Inschrijfformulier nieuwe leden

Inschrijfformulier nieuwe leden


Onderstaande vraag invullen als je eerder bij ZSV of een andere voetbalvereniging hebt gevoetbald of daar nu nog ingeschreven bent.


Je relatienummer is te vinden door op een computer/laptop in te loggen op Voetbal.nl. Het relatienummer staat onder 'Instellingen'. 

Onderstaande vraag alleen invullen voor inschrijving van personen van 16 jaar en ouderOnderstaande vraag alleen invullen voor inschrijving van personen van 16 jaar en ouder

Door invulling van dit formulier geeft u toestemming aan ZSV doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank, om
een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens 'automatisch aangemaakt' en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van ZSV.Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Inning van de contributie geschiedt op volgende datums: Kwartaal (10 juli, 10 oktober, 10 januari en 10 april)
Halfjaar (10 juli, 10 januari)
Jaar (10 juli)Voor het opslaan van persoonsgegevens is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing.
In dit kader verwijzen wij u naar de privacyverklaring van ZSV: www.wakanutgeve.nl/1574/privacybeleid/

Als gevolg van de AVG hebben wij voor het vastleggen van persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar een akkoord nodig van ouder, verzorger of wettelijk vertegenwoordiger.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!