Nieuws - ZSV

Nieuws

Nieuws

Wedstrijdverslag ZSV 1 - De Valk 1

Vandaag, 4 december 7:30  Een beter voetballend ZSV heeft in een vervelend duel de punten moeten laten aan de gasten uit Valkenswaard, die de tweede plek bezetten op de ranglijst. Dat was er niet aan af te zien, trouwens. Twee mogelijkheden leverden een doelpunt op en die magere voorsprong wist men met alle truukjes die voorhanden waren, over de streep te trekken. Opvallend was dat de scheidsrechter een duwfout van Tim van der Steijn wel met een gele kaart bestrafte, waar hij de vele onhebbelijkheden van spelers van de bezoekende club met de mantel der liefde bedekte.meer »

68x gelezen

Wedstrijdverslag ZSV 1 - Reusel Sport/Co Trans

26 november 20:30  Na de winst van vorige week stond ZSV ook na het duel met Reusel Sport niet met lege handen. Een puntendeling leverde een punt op. Het zou wel heel makkelijk zijn om doelman Leon Thijs daar de schuld van te geven. Ja, het was een blunder, die tegengoal, maar nee, hij voorkwam met een aantal ongelooflijke reddingen ook een nederlaag. Zoals eigenlijk altijd was het een collectief behaald punt.meer »

127x gelezen

39 jubilarissen gehuldigd en benoeming nieuwe bestuursleden tijdens de algemene ledenvergadering

25 november 12:45  Op vrijdag 24 november ’23 vond in een, ondanks dat er voor heel wat vaste bezoekers van de ledenvergadering andere activiteiten waren, goed gevulde kantine van ZSV de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. meer »

273x gelezen

ZSV bestaat 69 jaar! (21-11-2023)

21 november 20:00  Dus op dus op naar het 70 jaar bestaan dat we vieren in het weekend van 22-23 en 24 november 2024. meer »

159x gelezen

Agrarisch Zeilberg verlengt sponsorcontract!

20 november 12:00  ZSV en Agrarisch Zeilberg hebben het contract als Ster sponsor met 3 jaar verlengd. Dat betekent dat Agrarisch Zeilberg weer tot en met juni 2026 verbonden blijft aan onze vereniging. Onlangs is het contract samen met Moniek van Gog van Agrarisch Zeilberg ondertekend. meer »

101x gelezen

Wedstrijdverslag ZSV 1 - FC Eindhoven AV 1

19 november 18:30  Eindelijk weer een winstpartij voor ZSV! Onder af en toe erbarmelijke weersomstandigheden werkten ZSV en FC Eindhoven/av hun duel af op Sportpark De Kranenmortel. De geelzwarten waren duidelijk de betere, al moesten ze het een half uur met een man minder doen. Mathieu van de Mortel pakte namelijk binnen een kort tijdsbestek twee gele kaarten. Dat ondertal zat een overwinning echter niet in de weg en die overwinning was dan ook dik verdiend!

190x gelezen

Wedstrijdverslag ZSV 1 - SV Laar 1

17 november 17:45  SV Laar leek een ideale tegenstander voor ZSV om weer op route te kunnen komen. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen en het leek een mooi seizoen te gaan worden voor de geelzwarten. Daarna stokte het echter; er kwam geen punt meer bij. Komende zondag komt hekkensluiter FC Eindhoven/av op bezoek en daarvoor zou dan mooi alvast een aantal punten van de oranjezwarten uit het Weertse Laar gepakt kunnen worden. Maar het liep anders.meer »

157x gelezen

Geweldige opbrengst Aardappelactie jeugd ZSV

1 november 18:45  Afgelopen weken is in samenwerking met Agrarisch Zeilberg de ZSV Aardappelactie gehouden. Jeugdspelers hebben geprobeerd zo veel mogelijk zakken aardappels te verkopen. Zaterdag 28 oktober zijn er ruim 900 zakken aardappels uitgeleverd. Met als opbrengst voor ZSV maar liefst €1814,13 Een geweldig resultaat!meer »

236x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!