Fysio clubsupport - ZSV

Fysio clubsupport

Fysio clubsupport

Afbeeldingsresultaat voor jvdi clubsupport

Medische begeleiding bij ZSV: Fysio clubsupport

Een reden om te sporten is ontspanning en behouden of uitbouwen van de algemene gezondheid. Gedurende het sporten bestaat er de kans dat er blessures ontstaan. ZSV is zich hier van bewust en heeft hier op ingespeeld door op medisch gebied afspraken te maken  voor al haar leden, zodat bij blessures, diagnostiek en behandeling snel en met goede kwaliteit geboden kan worden.

Samenwerking

ZSV heeft sinds augustus 2012 een samenwerking met JVDI De Fysioclub in de vorm van Clubsupport. JVDI De Fysioclub is een praktijk in Deurne, Mierlo, Helmond en Gemert, die onder andere gespecialiseerd is in het behandelen van sportblessures en het uitvoeren van orthopedische revalidatie. Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessurebegeleiding en -behandeling en heeft als doel de sportmedische begeleiding bij ZSV  te optimaliseren.

Om de sportmedische begeleiding te optimaliseren voor alle leden van ZSV is een inloopspreekuur in het leven geroepen op de praktijken en bij ZSV. Alle leden van ZSV kunnen hier kosteloos, snel en vakkundig beoordeeld worden door een sportfysiotherapeut, zonder een afspraak te hoeven maken. Zodoende kan een individueel advies of aangepaste begeleiding plaatsvinden. Indien fysiotherapeutische zorg geïndiceerd is zal dit in overleg plaats gaan vinden. Vergoeding hiervoor zal regulier via de (aanvullende) zorgverzekering van de sporter verlopen.

Blessurespreekuur bij ZSV
Woensdagavond van 19:00-19:30  alleen op afspraak door fysiotherapeut Niels van Lierop van JVDI De Fysioclub.
In de ruimte tussen kleedkamer 3 en de kantine (sponsorruimte). 

Neem voor het maken van een afspraak contact op met de praktijk via 085-7821616.

Meer info: https://fysioclub.nl/jvdi/sportclubs/zsv-deurne/ Kijk hier voor inloopspreekuren op overige locaties van JVDI De Fysioclub https://fysioclub.nl/jvdi/sportclubs/

Sportmedische begeleiding selectie
JVDI De Fysioclub verzorgt de sportmedische begeleiding van de selectie heren van ZSV, wat inhoudt: tapen en bandageren en de eerste hulp bij sportongevallen. Hieronder valt geen fysiotherapeutische behandeling. Fysiotherapeutische behandeling zal plaatsvinden op de praktijk van JVDI De Fysioclub eventueel via het inloopspreekuur.


Workshops voor trainers/leiders
Regelmatig zal door een fysiotherapeut van JVDI De Fysioclub een workshop gegeven worden aan trainers/begeleiders van ZSV,  gericht op blessure preventie, zoals bijvoorbeeld recent de workshop over preventie van knieklachten. Klik hier voor meer informatie daarover. 


Hiermee hopen ZSV en JVDI De Fysioclub dat blessures in een vroeg stadium ontdekt en aangepakt worden zodat u snel en verantwoord weer uw sport kunt hervatten.


Voor vragen ten aanzien van medische begeleiding binnen ZSV kunt u contact opnemen met

Niels van Lierop
06-31490704
n.vanlierop@jvdi.nl

Niels van Lierop, Fysiotherapeut, JVDI de Fysioclub

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!