60'

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

3 oktober 2009 12:00

NWC D1    -  ZSV D1        2  -  4

Vandaag stond de moeilijke uitwedstrijd tegen NWC op het programma. Ook NWC had tot nu toe alle wedstrijden gewonnen, dus het was een echte topper. Het werd ook een spannende wedstrijd. NWC kwam al vrij snel op 1 - 0 doordag hun spits goed doorging in een duel. Nwc was fysiek sterk, daar hadden wij het moeilijk mee. Gaandeweg de eerste helft kwamen we beter in de wedstrijd, maar Davy en Ruhendry werden goed verdedigd. Na 18 minuten kreeg Lars, die een hele sterke wedfstrijd speelde de bal van Davy aangespeeld in de zestien, hij aarzelde geen moment en schoot onhoudbaar in. Het zelfvertrouwen groeide en vier minuten later was het Stan v. Helmond die ZSV zelfs net een prima schot op voorsprong zetten. Ruststand  1 -  2.
Na de rust hadden wij door de flinke strijdlust het beste van het spel, NWC kwam er niet meer aan te pas. Maar een doelpunt voor ZSv wilde maar niet vallen.  Diep in de tweede helft kreeg NWC nog een penalty, 2 - 2. Iedereen dacht al aan een gelijkspel maar vijf minuten voor tijd kopte Joep een goed genomen corner van Ruhendry binnen 2 - 3.  NWC probeerde nog terug te komen, maar het was Ruhendry die in blessuretijd  de wedstrijd definitief besliste eindstand 2 - 4. Een mooie overwinning vooral doordat iedereen veel inzet toonde. En doordat Deurne gelijkspeelde tegen Blerick zijn we nu koploper zonder enig puntverlies.