Anoniem (schot)

F-Pupillen (voorjaar), F2, 1e klasse 204

16 april 2011 9:15

Antonie van Dinter

We hadden weer geluk met het weer, het was een lekker temperatuurtje.............. Maar daar gaat het hier niet over vandaag moesten we tegen Ondo F1 en we waren lekker aan elkaar gewaagd en het ging ook lekker, het was een hele mooie wedstrijd die met een 2-2 gelijkspel werd beeindigd. Dit was helaas niet nodig geweest maar so be it!!!!!!!
Thijs scoorde een geweldige goal door een zelf een corner te nemen en meteen de bal in de goal te knallen, super gedaan!!!!!!!!!! En dan tja onze Daan die ging er ook weer lekker vandoor met de bal en scoorde met een schot op goal de 2-0 dit was tevens ook de rust stand!!!!!! Helaas was de tweede helft minder maar toch nog goed gespeeld............en scoorde Ondo in korte tijd 2 goals dus de stand was 2-2 tevens eindstand, jammer had niet gehoeven maar helaas volgende week gaan we gewoon weer verder met de volgende wedstrijd tegen HVV Helmond, ook thuis en tot nu heb een prettig weekeinde en tot maandagavond.............