43'
43'

D-Pupillen (najaar) D4, 2e klasse 206

3 oktober 2009 12:30

Vandaag stond de wedstrijd tegen Rood Wit D5 op het programma. Na een moeilijk eerste kwartier waarin het allemaal niet lukte, we liepen door elkaar, passes kwamen niet aan en de spitsen waren niet koelbloedig genoeg, kwamen we in de 21e minuut toch op voorsprong. Na een goede steekpass van Jorn kwam Lars alleen voor de keeper en ditmaal wist hij de keeper wel te passeren, 0-1. We hadden het gat gevonden want een minuut later, een kopie van het eerste doelpunt, Lars rondde een goede steekpass van Jorn uitstekend af met een hard schot net onder de lat. Hierna kwam Rood Wit er een paar keer gevaarlijk uit, maar als ze de verdediging al wisten te passeren was daar altijd nog Thomas die geweldig stond te keepen.
Na 37 minuten begon Lars, met een verdediger  op zijn hielen aan een run richting het doel van Rood wit,  de verdediger kon hem alleen stoppen door een overtreding te maken in het 16 meter gebied,penalty voor ZSV. Na rijp beraad aan de zijlijn werd besloten dat Ruud dat varkentje ging wassen.  Ruud schoot de penalty strak binnen en bracht de stand op 0-3.
In de 43e minuut kon Lars na een pass van Tino de 0-4 op het scorebord te zetten.  De wedstrijd was nu wel gelopen en we geloofde het allemaal wel , dit resulteerde in slap voetbal en nu kreeg Rood Wit de kansen, gelukkig voor ons wisten ze er maar één te verzilveren, eindstand 1-4, de 3 punten mee naar Zeilberg.