B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

16 april 2011 15:00

Weigergangs, J.M.W.L.

We moesten deze zaterdag tegen Una B1.
Toen we klaar waren met warm lopen werd ons verteld dat de scheidsrechter er nog niet was en moesten en een andere scheidsrechter regelen,
We begonnen sterk aan de wedstrijd iedereen hielt goed zijn man en zetten veel druk naar voren
waardoor een paar kleine kansen voor ZSV,
na een ruim dikke 20 minuten kwam Una voor de goal van ZSV en scoorde door een kopbal waardoor ZSV op een 1-0 achterstand kwam.
net voor de rust word er een overtreding gemaakt op iemand van ZSV en ZSV krijgt een vrije trap die door Mathieu van de Mortel er zeer fraai in word geschoten
en gingen we met een gelijk spel de rust in.
Na de rust begonnen we weer goed,Niels Thielen was in de ploeg gekomen voor Stan Mennen.
ZSV had nog veel kansen gecreéert in de tweede helft maar hij wou er maar niet in,
Toen bijna de wedstrijd was afgelopen raakte Tim de bal helemaal verkeerd en stond op de middenlijn
en kwam uit bij onze keeper die hem pakte omdat iedereen riep van "ja pak maar" en de scheids floot voor terug speelbal.
en hij legt de bal in de vijf en nog niet eens op de goede plek, en Una schiet hem binnen 1-2 was de uitslag van de wedstrijd ZSV B1-Una B1