B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

7 mei 2011 15:00

Scheidsrechter

Benneker, F.J.M.

Op Zaterdag 7 mei stond SV Venray B1 op het programma. De keeper van ZSV B1 kon niet mee doen want die had last van zn enkel. Dus moest er een speler in het doel gaan staan.

De eerst helft ging Stan Mennen keepen en dat was geen groot succes. In de 4e minuut kwamen we met 1-0 achter door een kopbal. Kort daarna kreeg rudy een goede kans doordat redouan het kopduel won op het middenveld. Maar in de 12e minuut scoorde toch Venray de 2-0 door een goed uitgespeelde aanval. We kregen nog enkele kansjes maar ze gingen er niet in. Ín de 18e minuut scoorde Rudy een hele mooie vrijetrap. 2-1! Maar ZSV kon het niet vast houden en SV Venray scoord de 3-1 ook door een vrijetrap.

In de 2e helft scoorde SV Venray nog 2 keer en dus was de eindstand 5-1. Nu gaan we ons weer voorbereiden op de nacompetitie!