50'

E-Pupillen (najaar) E1, 1e klasse 200

3 oktober 2009 10:30

Jeffrey Thomassen

Vandaag stond de wedstrijd tegen de E1 van Gemert op het programma. Bij aankomst op het sportpark was Gemert al aan het warm lopen, dat beloofde wat.
Na ook 5 minuten warm te hebben gelopen begonnen we aan de wedstrijd. Al na drie minuten stonden we op voorsprong, Ward maakte goed gebuik van zijn snelheid en schoof de bal beheerst binnen.  Na 8 minuten spelen een zelfde situatie, Ward liet de Gemert verdedigers weer zijn hielen zien en zette de   2-0 op het bord. Drie minuten voor rust kreeg Gemert zijn tot dan toe grootste kans maar vakkundig keeperswerk van Teun zorgde er voor dat we de nul hielden.  Direct na deze kans kon Ward weer alleen op de keeper af en ook ditmaal wist hij te scoren  3-0 met de rust dit mocht niet meer fout gaan.

Vier minuten na de rust mocht Lars een corner nemen en met een beetje hulp van de wind verdween die in één keer in de goal.
Na een goede combinatie van Gemert wisten ze tegen te scoren 4-1. Maar zoals al vaker deze competitie lieten we zien dat we een tegenslagje goed kunnen verwerken,  2 minuten na het doelpunt van Gemert was de marge weer 4 door het 4de doelpunt van Ward in deze wedstrijd.
Een minuutje of 10 kabbelde het spel wat voort maar tot echt uitgespeelde  kansen kwam het niet, Ilias trof met  afstandschoten nog wel 2 keer de lat, maar het talrijke publiek moest tot de 47e minuut wachten tot ze weer konden juichen. Dit keer was het Ilias die na een goede combinatie opgezet door Luc , Wessel en Ward de 6-1 op het scorebord kon zetten.
Vanaf de aftrap was het een speler van Gemert die zijn geluk maar eens ging beproeven en met een geweldig schot maakte hij de 6-2. Weer één minuut later werd het zelfs 6-3 na een scrimmage voor het ZSV doel. De kers op de taart werd vandaag verzorgd door Ilias die weer een goede aanval beheerst met buitenkant rechts afronde.

Jongens een prima wedstrijd ga zo door.

Bron:  Site V.V. Gemert

Wedstrijdverslag 3 Oktober
ZSV - Gemert 7-3
Geschreven door: Rens

Wedstrijd: Z.S.V – V.V. Gemert

Toen de wedstrijd begon, zaten we vol zelfvertrouwen, maar als snel maakte Z.S.V de openingsgoal: 1-0. Daarna gingen we er niet zo heel goed tegenaan, dus werd er veel gescoord door Z.S.V. In de 2de helft wouden we er echt voor gaan, en we maakten een goal, toen was er weer een beetje geloof, en gingen we volop druk zetten, dat was niet zo slim, daardoor kunnen hun een lange bal naar voren spelen en was het 1 tegen 1. Zo maakten hun veel goals. Toen hun het goed vonden, lieten we zien dat wel wel konden scoren, Danny maakte toen nog 2 goals.

Helaas jongens, we hebben het vooral de 2de helft goed gedaan!