... (schot)
... (schot)

F-Pupillen (najaar), F4, 2e klasse 204

14 september 2011 18:30

Vandaag speelden we de inhaalwedstrijd van afgelopen zaterdag. Met een strak veld, lekkere zonnetje en enthousiaste spelers begonnen we aan de wedstrijd. De eerste minuut leek het erop dat het een makkie zou worden, maar we stonden snel achter. Een mooie counter van Rood-Wit zetten ons met 0-1 achter. De trucje herhaalden ze gedurende de wedstrijd diversen malen. Gelukkig maakte Daan Meulendijks uit een corner van Jens Manders de 1-1. Wederom door een counter van Rood-Wit werd het 2-1. Het lukte ons niet om de counter in de kiem te smoren. Het lukte Rood-Wit niet om een indraaiende corners van Jens Manders weg te werken, waardoor het 2-2 werd.
Vervolgens liep Rood-Wit uit naar 2-3 en 2-4, omdat we achterin elkaar niet genoeg hulp boden. Tussentijds moesten we Ferid Hilbrink uit het net 'schreeuwen'....gelukkig wist hij op tijd de bal te keren.
Door een actie van Luuk Manders werd het 3-4, waarna Kaj vd Berkmortel zijn eerste goal scoorde: 4-4 !  Slechts één minuutje voor tijd scoord Luuk Manders de 5-4, waarna Rood-Wit 30 seconden voor tijd de 5-5 binnenschoot.
Samengevat een mooie wedstrijd voor het publiek, 10 goals, en ieder één puntje.
Superknap om 3 keer terug te komen van een achterstand. Ieders inzet was te prijzen. Daan Meulendijks en Teus Vogels zorgden voor goede verdedigende acties en dreiging voorwaarts. Ray Maandag keepte de tweede helft heel oplettend. Stijn Aarts heeft keihard gewerkt en moest regelmatig in z'n eentje het verdedigende werk klaren. Ga zo door jongens !