ZSV VR1 (zon)

Vrouwen Zondag (najaar), DA1, 5e klasse D

4 september 2011 10:00

De eerste competitie wedstrijd van het seizoen.
nieuwe trainer en een rijkelijk gevuld team dat er zin in had. Doelstelling kampioen worden! hahahaha.
Om 08.15 moesten we al verzamelen bij ZSV Fijn! Gelukkig werden we wakker door de sproeiers die het veld (en sommige van ons) nat maakte. De scheidsrechter floot en het seizoen was begonnen. De eerste goal viel al verdiend in de 14e minuut Moniek (al 2 jaar op rij topscoorder van ZSV) draaide een voorzet zomaar even mooi in de goal. het liep goed. We tkte goed en mede door de slechte uittrappen van de keeper veroverde we veel ballen op het middenveld. De 2e goal kwam dus niet als een verrassing. Vrije trap losgelaten door de keeper en Lisa tikte mooi in.
En daarna waren we los. Jessica maakte in de 39e minuut haar eerste (en zeker niet de laatste) goal voor ZSV. De verdediging hield het achter goed dicht en zo konden we voor weer verder. Een voorzet vanuit rechts trapte Moniek via onderkant lat mooi binnen en zo was de ruststand 0-4 Na de rust begonnen we iets minder fel. Toch bleef ons spel aardig en hielden we de 0 mede door een prachtige duik van onze keeper Suus. 5 minuuten voor tij zorgde Jessica voor de 0-5 met een mooi schot vanaf de 16.
Een goed begin is het halve werk. Volgende week gaan we weer voor de overwinning maar nu eerst deze vieren met de derde helft.