2 - 2

ZSV VR1 (zon)

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

4 oktober 2009 10:00

We moesten tegen de koploper uit de mortel. Dus we waren gewaarschuwd dat hun wel een balletje konden trappen. Toch was dat in het begin niet te merken. De eerste 15 minuten wisten ze geen raad met ons, we stoorden fel en lieten ze geen moment aan voetballen toekomen. Moniek was dicht bij de 0 – 1 maar miste haar 100% kans. In de 12de minuut was Debbie wel trefzeker. Ze liet na een solo 3 man staan en maakte de 0 – 1. Hierna kregen we nog 3 100% kansen voor Moniek, Debbie en Kim. Maar ook deze waren blijkbaar te moeilijk. Dit had voor MVC dat langzaam beter in de wedstrijd kwam de genade klap kunnen zijn. Maar bij ons was de tank leeg en liepen we alleen nog achter de feiten aan. Mede dankzij het optreden van de scheids die een paar dubieuze beslissingen nam. Na de rust kwam er geen verandering in ons spel en lieten we MVC, dat overigens echt wel kon ballen, ons met de rug tegen de muur zetten zonder echte kansen te creëren. In de 16de minuut van de tweede helft profiteerden hun van een niet hinderlijk buitenspel situatie om de 1 – 1 aan te tekenen. Bij ons floot hij dit 1 minuut eerder nog af en nu liet hij overigens terecht doorgaan. We lieten ons echter niet kennen en uit de eerst volgende aanval zetten wij de 1 – 2 op het bord. Nadat Moniek op schitterende wijze haar tegenstander 2 keer uitkapte en de bal in de verre linker hoek schoof. MVC bleef drukken. Maar weer hadden ze de hulp van hun scheids nodig. De spits nam voor iedereen zichtbaar de bal met de hand mee (ook volgens de speelster van MVC). En verschalkte Susan 2- 2. Dit overigens al in blessuretijd. We kregen nog een kans om de volle winst te pakken. We kregen in de 5de minuut van de blessure tijd nog een corner. Maar dit was gezien het wedstrijd beeld niet terecht geweest en de 2 -2 eindstand was een feit. Gezien de kansen die wij in het eerste kwartier gemist hadden overheerst toch het ontevreden gevoel.