Ysselsteyn F1

Luuk Manders (schot)

F-Pupillen (najaar), F4, 2e klasse 204

1 oktober 2011 9:15

Vandaag kregen we de koploper op bezoek, Ysselsteyn F1. We moeten hen de complimenten geven voor hun spel, de overwinning van Ysselsteyn was terecht.
Maar als we met complimenten gaan strooien, moeten we zeker onze F4 een dik compliment geven. Ze hebben gevochten voor iedere bal, maar helaas waren er bij Ysselsteyn een paar spelers die een fantastisch schot in de benen hadden,  en hiermee de wedstrijd konden beslissen.
Desondanks kwamen we goed uit de startblokken, en na een paar minuten stonden we zelfs voor door een goaltje van Luuk Manders. Zijn broer Jens hield veel ballen tegen, maar van 15 meter in de kruising.... is gewoon onhoudbaar.
Achterin wisten Stijn Aarts en Daan Meulendijks het goed dicht te houden, geholpen door Ferid Hilbrink en Stan van Eunen. Op het middenveld zorgden Kaj van de Berkmortel en Teus Vogels voor een goede verstoring van de opbouw van Ysselsteyn. De gaten die overbleven, werden in de eerste helft door Ray Maandag en in de tweede helft door Jens Manders dichtgelopen. Dit frustreerde de tegenstander ! Jammer dat Luuk net te kort kwam om bij 1-2 de gelijkmaker binnen te glijden. Ray zorgde met goed keeperswerk dat deze score lang behouden bleef, maar in de laatste minuten wist Ysselsteyn onze verdediging te kloppen met 2 goals, waarmee de eindstand op het bord kwam. Nogmaals de complimenten voor deze attractieve wedstrijd, jongens !