D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse K

1 oktober 2011 11:45

Zaterdag 1 oktober

Zsv-helmondia

De warming up ging goed we gingen naar binnen en Ralf zei de opstelling. Voor de wedstrijd kwamen we bij elkaar en pepten we elkaar op om te gaan winnen. ZSV begon goed aan de wedstrijd na ongeveer 10 min spelen scoorde Ward de 1-0 dus een goeie start. Toen werden hun een keer gevaarlijk maar Teun die hield hem eruit. Daarna na 15 min spelen scoorde Ward zijn tweede dus 2-0 voor ons. Ilias die kon er voor rust ook nog een maken na een goeie actie van Ward.

We gingen dus de rust in met een 3-0 voorsprong een goed gevoel was dat.Na rust begonnen we weer sterk Ilias die maakte 4-0 na een fout van de keeper van Helmondia. We kregen een corner na ongeveer 10 min joost gaf hem kort op Luc en Luc haalde uit en hij ging er in, het was dus al 5-0. 5 min later paaste Luc hem terug op Teun Teun paaste in niet bij iemand van ZSV in de voeten maar van Helmondia daardoor scoorde hun 5-1. Joost kon het nog goed maken met een hele mooie goal meer een stiftje was het.