D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

10 oktober 2009 11:45

Arno v. Zeelandt

ZSV D1 - Venraij D1        7 - 0
Vandaag tegen Venraij  waar je altijd veel tegenstand van kunt verwachten. Vandaag was die tegenstand wat minder of kwam het misschien doordat wij zo sterk waren. In de eerste helft wist Venraij door vooral goede reddingen van de grote keeper de schade beperkt te houden, alleen Ruhendry wist een keer te scoren, 1 - 0 Na de rust kwamen we los en was er zelfs voor de keeper van Venraij geen houden meer aan; eerst scoorde stan v. Helmond de 2 - 0 Remco maakte na een mooie aanval 3 - 0. Het mooiste doelpunt kwam op naam van de zeer sterk spelende Davy Althuizen 4 - 0.
Daarna was het weer de beurt aan Ruhendry, 5 - 0. Nadat Stan v. Helmond er 6 - 0 van had gemaakt was her wederom Ruhendry die het laatste doelpunt maakte 7 - 0.
Een mooie overwinning waarbij de verdediging ook heel goed speelde. dat belooft wat voor volgende week, de uitwedstrijd tegen buurman Deurne die maar 2 punten minder hebben.