D-Pupillen (najaar) D4, 2e klasse 206

10 oktober 2009 11:45

Mark van der Burgt

6          -          1

Vandaag om 11.45 uur aanvang van de wedstrijd tegen Asten D5G ,de G van Gemengd, want we hadden ook een tegenstandster vandaag. Het weer zag er niet al te best uit maar toen de wedstrijd begon was het nog droog. We begonnen niet al te scherp want de wedstrijd was nog geen vijf minuten oud of we stonden al achter. Een speler van NWC kon zo door lopen naar de goal en ook voor Thomas was er toen geen houden meer aan, 0 – 1 dit moest anders.

We kregen steeds meer de controle over de wedstrijd maar de doelpunten bleven uit,  mede door goed keeperswerk van de keeper van NWC die ver voor z´n goal keepte en zo menig aanval eruit haalde. Na een kwartier spelen was het dan toch eindelijk zo ver, Lars scoorde de verdiende gelijkmaker.

We hadden de wedstrijd nu volledig onder controle en NWC kwam er niet meer uit. Dit moest toch een keer een doelpunt op gaan leveren voor ons. En zo was het ook,  Simon kon opstomen vanaf links, en zo doorlopen naar het doel van NWC na zijn lange rush kon hij ook nog beheerst afwerken 2 – 1.

Met deze stand bereikte we de rust en na de rust zou het gaan gebeuren. Wat er in elk geval gebeurde was dat het ging regenen en niet te flauw, gelukkig niet alleen water maar ook nog doelpunten. In de tweede helft wisten we nog 4 keer te scoren, 3x door Lars en 1x door Victor, maar gezien de kansen hadden er dubbele cijfers op het scorebord moeten staan. Goed gespeeld jongens maar we moeten beter omgaan met de kansen die we krijgen, er komen wedstrijden waarin je de kansen die je krijgt  moet zien te benutten om te winnen.