ZSV VR1 (zon)

Vrouwen Zondag (najaar), DA1, 5e klasse D

30 oktober 2011 11:30

Om bij de eerste 6 te komen moesten we wel 3 punten meenemen uit Limburg. Alles werd vooraf besproken, we moesten fel beginnen en duk uit blijven oefenen op hun laatste linie
Dat werd goed opgenomen en al in de 10 e minuut wierp dit plan zijn vruchten af. Larissa scoorde de 0-1 nadat Moniek een lange bal van Nathalie doorgkopt had. We zaten veel beter in de wedstrijd dan Hegelsom en op een paar spelden prikjes na konedn ze niks inbrengen tegen onze solide verdediging + keepster. Toch moesten we wachten tot de 30ste minuut op de 0-2 Moniek kon vanaf de middenlijn alleen doorgaan op de keepster en die heeft met zo'n buitenkansje geen moeite.
Na de rust moesten we op deze voet doorgaan en dat werd weer goed opgepakt, Bijna alle duels werden door ons winnend afgesloten en toen Lisanne de 0-3 op het bord zetten na goed doorzetten was het grootste verzet gebroken. Zeker toen Lisa die beter oplette dan de keepster de bal langs haar tikte en toen de 0-4 liet aantekenen. We wilden echter ook de 0 houden en dat ging ook goed totdat Nathalie een afstandsschot zo van richting veranderde dat Suzan op het verkeerde been stond. en de bal overhaar heen zag gaan. 1-4 dit was tevens de eindstand