77'

Vrouwen Zondag (najaar), DA1, 5e klasse D

20 november 2011 10:00

ZSV - Ondo 6-1

Als we wonnen zouden we goede zaken doen om bij de 1e 6 te eindigen wat recht geeft op deelname aan de kampioens poule. De 1ste kans was echter voor ondo in de 1ste minuut, die werd gelukkig niet benut. Meteen in de aanval hierna was het Lianne die op links doorkwam en koelbloedig de bal bij de 1ste paal langs de keepster plaatste 1-0. We bleven drukken en het was wachten op de 2-0 maar omdat de vizieren niet scherp stonden was het wachten tot de 33ste minuut dat Larissa het op haar heupen kreeg en met een prachtig schot in de bovenhoek ons op 2-0 zette. Toen lieten we de teugels even vieren en uit een spaarzame kans maakte ondo 2-1. Dit leek de ruststand te worden maar in blessuretijd was het weer Larrisa die bij de 1ste paal een corner van moniek behendig intikte. Na rust gingen we meteen door met ons spel en weer in de 2e minuut was het Lianne die op links doorging na een steekpass van Lindy die vandaag ons middenveld zeer kundig versterkte, en op precies dezelfde manier de keepster verschalkte en alle hoop voor ondo liet verdwijnen. De 5-1 was alweer voor Larissa die er weer als de kippen bij was om weer een corner van moniek binnen te tikken. Het laatste woord was voor Diana die een penalty bekwaam scoorde nadat Lindy in de zestien gevloerd was. Tien minuuten voor tijd was het Nathalie die bij het nemen van een vrijetrap uitgleed en verkeerd op haar heup viel en met een brancard van het veld gedragen moest worden, ze werd goed vervangen door wilma die de laatste minuuten ervoor gezorgd heeft dat er niemand meer langszei kon komen. Verder wensen wij Nathalie heel veel beterschap en hopen dat het mee zal vallen met de blessure, want ik heb je hard nodig achterin.

Als alles goed is , is hierdoor onze doelstelling om bij de 1ste zes te eindigen bereikt.