... (scrimmage)
... (schot)

F-Pupillen (najaar), F4, 2e klasse 204

12 november 2011 9:15

Het was fris hedenochtend, dus we moesten ons snel warm spelen. En dat deden we ook, maar helaas kregen we in een scrimmage voor ons doel toch al snel een tegendoelpunt: 0-1. Gelukkig sloot Ray Maandag aan, en zorgde direct voor gevaar. Uit een mooi opgezette aanval van Daan Meulendijks naar Ray Maandag, schoof Luuk Manders de 1-1 binnen. Teus Vogels in het doel zorgde ervoor dat er in de eerste helft geen tegendoelpunten meer kwamen. Met een groot slot op de deur in de persoon van Stijn Aarts werden vele aanvallen van Mifano in de kiem gesmoord. In de tweede helft schoot Stan van Eunen zijn eerste doelpunt tegen de touwen: 2-1. Uit een reeks gevaarlijke corners van Jens Manders kwam de 3-1. Mifano kreeg de bal niet goed weggewerkt en onfortuinlijk voor hen werd het 3-1. We namen met Kaj vd Berkmortel,  Daan Meulendijks en Teus Vogels de regie over het middenveld. Er werd door iedereen hard gewerkt en knap overgespeeld. Wederom een mooie aanval resulteerde in de 4-1 van Jens Manders, die net voor de keeper van Mifano de bal in het doel knalde. Mifano liet even zien dat zij ook over goede spelers bezitten, uit een knappe actie werd de bal onhoudbaar voor Ferid Hilbrink ingeschoten. Alle overige ballen op ons doelen waren voor Feridje !
De eindstand werd door de gebroeders Manders bepaald. Uit een corners van Luuk kopte Jens de bal bij de tweede paal hoog in het doel: 5-2, tot tevredenheid van de coaches en het thuispubliek. Een goede teamprestatie. Op naar de volgende wedstrijd.