SV Venray D1

D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse K

19 november 2011 11:45

Verslag ZSV D1 – Venray D1

We moesten deze week tegen Venray die op de 2e plaats stonden. We begonnen de wedstrijd fel, maar we waren aan elkaar gewaagd. Helaas was de 1e goal voor Venray, maar het was een geluksgoal voor Venray. We lieten de kop niet hangen en gingen voor de 1-1 met resultaat. Maar Venray kwam gauw genoeg terug en maakte net voor rust de 1-2. Na een bespreking in de kleedkamer gingen we weer vol goede moed het veld op en begonnen de 2e helft slap en het stond gauw genoeg 1-3 voor Venray. Na flink doorvoetballen maakt Joost de 2-3. We kregen hoop op gelijkspel, maar ook al hebben we gevochten maakten we de gelijkmaker niet. Het zat er niet in vandaag.