75'
Sparta'25 DA2

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

11 oktober 2009 10:00

Tegen het laaggeklasseerde Sparta zou het wel een te gemakkelijk opgevat kunnen worden. Dus werden de dames van tevoren goed gewaarschuwd dit niet te doen, we gingen goed van start en zetten goed druk op onze tegenstander. En na een paar mogelijkheden kwamen we op voorsprong door Kim die er als de kippen bij was toen de keepster een schot van Moniek niet vast kon houden. Hierna gingen we echter snel met het spel van Sparta mee. En zakte ons spel een beetje in en de kansen die we kregen werden verkloot. In de rust werd hier nog eens op gewezen maar veel verandering was nog niet te zien. Na ong. 5 minuten in de 2de helft kregen we een corner op links. Corina kreeg het voor mekaar om de bal met links vanaf de corner met een streep in de verre hoek te schieten. Hoe dat blijft een raadsel, maar hij telt 2 – 0. En weer dachten we dat we er waren en zakten we weer ver terug.  Dit resulteerde in een uitbraak van spart die dit beheerst afrondde. 2 – 1 in de 75ste minuut. Dus konden we nog een moeizaam laatste kwartier tegemoet gaan. Maar in de 80ste minuut gooide Moniek de boel op slot door weer een fout van de keepster af te straffen. Debbie zette de laatste puntjes op de i door in de 85ste minuut de 4 – 1 in te tikken na een mooie pass van Moniek. Al met al toch een gemakkelijk ogende uitslag, maar zeker niet onze beste wedstrijd.