38'
58'

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

17 oktober 2009 11:30

Vandaag stond de derby tegen buurman blauw-wit op het programma.Deurne stond op de derde plek en wilde ons de eerste nederlaag toebrengen. Deurne begon fel, wij misschien wat te afwachtend, de eerste kansen waren in ieder geval voor Deurne.Na een paar aardige mogelijkheden die niet benut werden, kwamen wij beter in de wedstrijd en creëerden ook goeie kansen. 0 - 1 werd het in de 7e minuut doordat Davy een mooie solo beheerst afrondde. In de 13e minuut weer een goede actie van Davy, nu stond Ruhendry op de goede plaats om er 0 - 2 van te maken. De 0 - 3 hing in de lucht maar de keeper van Deurne voorkwam met goede reddingen een grotere achterstand. Op slag van rust wist Deurne  uit de spaarzame mogelijkheden tegen te scoren. 1 - 2.  Na de rust drongen we fel aan en kwan Deurne er niet meer aan te pas, mede door het ijzersterke spel van Dave Huisman. in de 36e minuut kwamen we op 1 - 3 na een goed gerichte kopbal van Stan zeegers.  In  de 38e minuut is Stan v. Helmond weer eens ongrijpbaar voor de Deurnese verdediging  en scoort hij 1 - 4. In de voorlaatste minuut kan Stan v. Helmond de 1 - 5 aan laten tekenen na een mooie steekpass van Joep. Een mooie overwinning en doordag Venraij met 2 - 1 van NWC wint nemen we een voorsprong van 6 punten op de nummer 2 NWC.