Teus Vogels (intikker)
Luuk Manders (schot)
Jens Manders (schot)

10 december 2011 10:00

Inzet, felheid en goed samenspel heeft vandaag geresulteerd in een mooie 1-6 overwinning op de F5 van Sparta '18 uit Sevenum. Dit vriendschappelijke duel op het drassige veld, was een sterke wedstrijd van onze zijde. In de eerste helft had keeper Ray Maandag niet één bal geraakt, het spel speelde zich af op de helft van Sparta '18.
We waren enkele keren gevaarlijk in de aanval en uit een corner scoorde we de 0-1: een alerte intikker van Kaj vd Berkmortel zorgde voor extra spirit bij onze jongens. De 0-2 van Luuk Manders was ook 'n intikker bij de 2e paal, na een prima pass van Ferid Hilbrink, die in de eerste helft onverslaanbaar was. Dat gold ook voor onze verdediging. Stijn Aarts, Teus Vogels en Daan Meulendijks waren niet te kloppen en zorgden voor een goede opbouw van achteruit. In de tweede helft ging Ferid keepen en kwam Ray in het veld. Uit een corner van Jens Manders wist Teus Vogels de 0-3 te scoren. De 0-4 was een mooie actie van Luuk Manders, die door goed pass- en loopwerk van Ray Maandag voldoende vrijheid kreeg om te scoren. De 1-4 was een prima goal van Sparta '18, waarbij we iets te enthousiast naar voren aan het voetballen waren en daardoor de verdediging slechts uit 1 man bestond. Maar ja, het is immers een vriendschappelijk duel, dus één tegendoelpunt is acceptabel....
De 1-5 was een prachtige pass over 20 meter van Ray Maandag die prima door Jens Manders werd afgerond. Ons mooiste doelpunt qua opbouw was de laatste. Een aanval over 5 of 6 schijven werd door Ray Maandag gegund aan Luuk Manders. Deze scoord hiermee zijn derde van de wedstrijd, een mooie knap lekker hoog in net.
Ook met de penalty's lieten we zien vandaag in goede vorm te zijn. Dit geeft goede moed voor de 2e helft van de competitie !