0 - 4

MULO F5

F-Pupillen (voorjaar), F4, 2e klasse 204

7 april 2012 9:15

We begonnen de wedstrijd sterk. Achterin hield Stijn het goed dicht. Ondersteund door Teus en Jens, die beiden graag voorwaarts wilden spelen. Op het middenveld zorgde Daan ervoor dat de tegenstander opgejaagd werd, en regelmatig wist hij de bal af te pakken. Jammergenoeg konden we het overwicht van de eerste 10 minuten niet omzetten in doelpunten. De linksbuiten van Mulo scoorde op fraaie wijze de 0-1, waarbij wij het nakijken hadden.  Goed keeperswerk van Ray in de eerste helft zorgde voor de ruststand. Het gevoel was goed, vandaag moesten we punten kunnen pakken, dachten we in de rust.... Maar, niets was minder waar. Mulo ging in de tweede helft steeds beter combineren en wist uit te lopen naar een 0-4 overwinning, waarbij de 0-5 tot 2 keer toe werd voorkomen. Eén keer wist keeper Ferid nipt te redden, de tweede keer zorgde Teus voor het opruimwerk. Ondanks een paar mooie aanvallen en corners lukte het ons niet meer om te scoren. Een strakke 'één-keer-raken' combinatie van Daan, naar Jens en uiteindelijk naar Luuk leverde ons de beste kans op, maar het schot van Luuk ging hard naast. Vanuit het middenveld met Ray en Kaj lukte het niet meer om de aanvallers voor de goal vrij te zetten. De verre uittrap van de keeper van Mulo stuiterde telkens over onze mannen heen, waardoor de aanvallers van Mulo er snel vandoor konden.
Terugkijkend op de wedstrijd hebben we genoeg leerpunten gezien voor de training. De inzet was van onze zijde zeker goed, maar we moesten onze meerdere erkennen in Mulo.